یه پسر 5 ساله و یه 2 ساله دارم همیشه جلوگیری داشتیم قرص میخوردم این بارم جلوگیری داشتم ولی از ترس بازم قرص اورژانسی خورده بودم بعد چند وقت فهمیدم باردارم نمیخاستیم نگه داریم میترسیدیم نتونیم کارم هروز گریه بود بعد گفتیم گناه داره نگه داشتیم حالا هرکی از راه میرسه یا مسخرم میکنه یا میگه ادم چجوری میخاد از پس وضعیت مالیش بربیاد انگار اینا میخان پول بزرگ کردنش بدن یا میگن دیگه زندگیت نابود شد خودتو شوهرت ازهم سرد میشید یا بچه اولت نابود میکنی با اینکارت کاری کردن بازم حسی بهش ندارم انقد دارم از گریه میمیرم نمیدونم چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیز دلم خدا روزی رسونه همون خدایی که با دلار 7تومان روزی میرسوند دلار 100تومن هم بشه بازم روزیشو میرسونه وهمون بچه رزق خداست به واسطه همون بچه ای که تو خونتون ملائک به خونه رفت و امد میکنن هر کاری که برای بچه بکنی و هر خدمتی که برای خونه داری انجام میدی جهاد زن محسوب میشه و نزد خدا خیلی عزیزه و حالا چرا باید حرف ادما برات مهم باشه خدا اگه نمیخواست بهت نمیداد حتما لیاقتش رو داشتی که بهت بخشیده و هر کاری براش میکنی به این نیت بکن که قراره یار امام زمانش بشه اون وقت لذتش خیلی بیشتر و خسته نمیشه و ثوابش هم خیلیه الاعمال بالنیات، اعمال انسان به واسطه نیتی که در قلبش داره ثبت میشه
ب حرف کسی گوش نکن ایشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه دخترم باشه کیف کنی فقط ب چیزای خوب و زیبا فک کن اون بچه تویه همه ی زندگیت میشه چرا خودتو اذیت میکنی بخند بابا