2777
2789
عنوان

بارداری سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 73 پست
روزی؟اینایی که فقیرن پولاشون تو شکمه مامانشون جا مونده نه؟یا به نون پنیر میگین روزی؟

آیا همه فقر زیر سر این بچه های طفل معصوم ما که نمیگیم توی هر شرایط داغونی بدون برنامه بچه بیارین اما از اینور بوم هم نیوفتیم آنتی بچه نشیم ..جامعه الان به سمت بچه گریزی می‌ره دلیلش ترس از مسئولیت و اینچیزاست میندازه گردن شرایط ..خیلی‌ها شرایط خوبی دارن و مینالن یا ایراد بقیه رو میگیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ملاحظه ان واقعا،اینانشونس که اطرافیانمونو بشناسیم عزیزم،بدون هرگز موردمشورت قرارندیشون که ترسو ...

شوهرمم همش میگه اینا دشمنتن چرا با اینا حرف میزنی اینا کیخان به تو ضربه بزنن ولی کو‌ گوش من دلم ساده. همش فک میکنم همه خوبن

آیا همه فقر زیر سر این بچه های طفل معصوم ما که نمیگیم توی هر شرایط داغونی بدون برنامه بچه بیارین اما ...

من نگفتم فقط تقصیر بچست.

اره هر کی از همه جوانب شرایطش رو داره بیاره هر چند تا میخاد.

نه اینکه طرف پول نون شبو نداره مستجره و هزار تا ورم بعد چندتا چند میاره.و اینکه اپل ادم به خودش نگا کنه ببینه چه چیزی تو جامعه شده کت بتونه حالا چندین تا هم مفید تحویل بده...

انشاللهانشالله خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه و باع افتخارتون باشنجنسیتشون چیه؟اسماشون چیه؟بگید یکم ذ ...

فدات بشم عزیزم همچنین دوتا پسز دارم بزرگه سپهر کوچیکه سهیل

دستت درد نکنه گفتی من دخترم ناخواسته بود الان مثل چی میترسم الانم هم طبیعی هم با قرص جلوگیری میکنم ا ...

من منظورم قرص اورژانسی بود

کاندوم و طبیعی با هم بهترین روش جلوگیری هست به نظرم هیچ ضرری هم نداره مثل قرص

تازه مفید هم هست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
فدات بشم عزیزم همچنین دوتا پسز دارم بزرگه سپهر کوچیکه سهیل

نامدار باشن ایشالا.

امیدوارم نی نی جدید دختر باشه که دیگه جنستون جور باشه

خوشبحالش که دو تا برادر بزرگتر داره😍❤️🥲

من منظورم قرص اورژانسی بودکاندوم و طبیعی با هم بهترین روش جلوگیری هست به نظرم هیچ ضرری هم نداره مثل ...

کآندوم هم استفاده میکنم طبیعی هم جلوگیری میکنم قرص ال دی هم میخورم خیلی چشمم ترسیده

ازلحاظ تربیت خیلی حساسم بچه هام سرساعت بخابن از لحاظ تربیتی خیلی مواظب شونم ولی بهم میگن زندگیت ناب ...

همش الکیه من بچه هام هم خوب میخوابن و باادبن هم رابطه عاطفی و احساسیم با شوهرم بهتر شده