2777
2789

یعنی کلی باهاش حرف میزنم کلی به اب و اتیش میزنم اخرش واسه یه ساعتم زوری خوبیم هییییی دعواموووون میشه هی دعواموووون میشه دیگه خستهشدم خیلیا اینجا منو میشناسن زندگی اینطوری نمیشه حتی یه ذره باهاش ارامش ندارم بچمونم داره دیوونه میشه 

نمیذارن هم جدا بشیم خونواده ها و خوب ودش اما من دیگه بریدم. 

دیگه نمیتونم ادامه بدم تو رو قران بگید چیکار کنم جدا بشم؟ 

چیکار کنم به همه ثابت کنم واقعا میخوام ازش جدا بشم؟ 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

اختلافتون سر چیه 

سعی کردید برید مشاوره 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی به دیگران ثابت کنی؟ بچت داره روانی میشه خودت برو درخواست مهریه بده طلاق نگفتما پرونده مهریه رو باز کن ببین آروم میشه وقتی تصمیم به طلاق میگیری خیلیارو از دست میدی مثل دوست و خانواده بعدشم مستقل شو سرکار برو با ظلم کنار نیا

سکوت کن واصلا باهاش حرف نزن یه مدت فکر کن کری و لال خوب جواب میده

این کارو هم کردمداخر میاد میگه اشتی کنیم به یک ساعت نکشیده باز دعواست. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
وای بخاطر بچت مگه چیه که انقدر دع‌وا میکنید

نمیدونم فقط دائم جنگ دیگه خسته شدم. 

حتی آشتی هم کردی حرف نزن به حرف هاشم توجه نکن تا یه مدت ن یک ساعت

خب اینوچه زندگی میشه میشه هم خونه بودن خب چرا جدا نشیم واقعا اذیتم مثل ظرفی میمونم که دیگه داره ظرفیتش پر میشه