2777
2789
عنوان

آقا هستم)کمر درد در سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 68 پست
از اینا ببند تا کمر درد نگیری منم کارم سنگینه ولی با این چیزیم نمیشه اگه یه روز نبندم کمر درد میگیرم

مم دارم من تازگیا ۱۲۰ گرفتیم خیلی خوبه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ببین من الان اینو تو گوگل دیدم بیشتر برای کلیه و اعضا بدنه که سرما نزنه بهشون چیز خوبیه.ولی تو تابست ...

نه از شال و کلاه فروشگاه گرفتم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضعیفی پودر سنجد بریز. توشیر هفته ای یبارم معجون بخور و خرما هرروز وبادوم وفندق هرروز

نه بابا چه ضعیفی من روزی دو ساعت کوه نوردی پر شیب میرفتم کار قبلیم5ساعت سر پا ی نفس کار میکردم یک ذره کمرم درد نمیگرفت.خسته میشدماااا اما خب طبیعی بود اون خستگیه.

این کمر دردی که الان میگیرم واقعا اذیت کنندس و فقط هم روی صندلی میشینیم بعد دو ساعت میاد سراغم.

نمیدونم دلیلش چیع الان اگه 10ساعت سر پا کار کنم اذیت نمیشم فقط رو صندلی اینجور میشم😮‍💨

ممنون از توضیحاتتون امتحان میکنم

کارت حالت نشسته ست برا همون،احتمالا صندلیتم ارگونومیک نیست یعنی مناسب نیست ارتفاع و پشتی صندلیت،پشتی ...

اره صندلیم هم پشتش کوتاهه متاسفانه مشکل همینجاست که نباید از پای دستگاه جم بخورم چون اگه کنترل از دستم خارج شه میزنه کار رو خراب میکنه باید پشتش باشم مدام هدایت شه.

ولی این پشتی با کمر بندو رو فردا میخرم شاید جواب داد

نه بابا چه ضعیفی من روزی دو ساعت کوه نوردی پر شیب میرفتم کار قبلیم5ساعت سر پا ی نفس کار میکردم یک ذر ...

خب قبلا ضعف عضله نداشتید ولی الان دارید عین من که چن روزه گردنم درد میکنه  قرص کلسیمم بخورید وباشگاه برید درست بشینید روصندلی گودی کمر باید پربشه ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره مامانم اینقدر از این امپولا زد برا کمر درد اخر سر کارش به عمل کشید بنده خدا

من شغلم ماساژ هستش و پنج ساله تو این کارم 

خیلی خوب این چیزا رو دیدم و درک میکنم و .. 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹