2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 91 پست
اون هنوز تو رو بچه میدونه واسه بیمارستان ‌ و همراه مریض بودنبهش بگو‌ همیشه واسه رضای خدا هم‌که شده م ...

یه مثلی هست که میگه رودون کنند و زادون کِشند

یعنی پدر و مادر یا پدربزرگ مادر بزرگ یه کاری میکنن و تاوانشو کسایی که ازشون زاده میشن پس میدند

چون این چیزا تو ناخودآگاه آدم‌ها میشینه و تو بارداری به بچه ها انتقال داده میشه 

بگو حواسش باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره فقط بهانه میاره خودش یکی از خانوادش مریض بود یک ماه تمام بیمارستان بود بخدا من کلی حمایتش کردم پ ...

ااگه اینجوریه پس حتمااااا برو

بچتم بسپار به مادرت

پدرته نه یه غریبه

سلامتیشون صلوات فرستادم

برو حتما حالا اگه پدر مادر شوهرت هم بودن شوهرت میموند نظر شما رو میپرسید با خودش لحاف تشک میبرد خونه ...

والا رفت و منم کلی حمایت کردم گفتم آره وظیفته برو و این حرفا کلی پول طلا فروخت خرج کرد ب جان بچم ی کلام نگفتم نکن

بهش با احترام همه ی اون مواقع رو بگو..خدایه نکرده من باشم کوتاه نمیام چون والدینم هستن زحمتم رو کشید ...

داشتم میگفتم عزیزم مگه تو یک ماه نبودی من چیزی گفتم گوشی رو روم قطع کرد 😐😂

والا رفت و منم کلی حمایت کردم گفتم آره وظیفته برو و این حرفا کلی پول طلا فروخت خرج کرد ب جان بچم ی ک ...

اشکال نداره اصلا به حرفش اهمیت نده حتما برو پیش پدرت. انشاءالله که خداوند شفا بده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
بگو مادرت بیاد خونه ی شما نگهداره بهانه دست شوهرت نده

اوه اونا در حالت عادی نمیتونن بیان خونه من چون مادرشوهرم حرف میزنه بهشون عید تا عید ب زور بیان شاید یا خیلی خیلی کم دزدکی یک ساعت بیاد پیشم بشینه بره