2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 91 پست
اصلا درک نمیکنه بخدا دور از جون بابام زبونم لال لال لال اگه اتفاقی واسه بابام بیوفته تا اخر عمر میتو ...

اصلا محل نده و برو 

بزار حتی دعوا کنه 

اکر روزی سرش اومد

ی لیوان اب هم دست خانوادش نده و بهانه بیار حالش جا بیاد

رفتن رو ک حتما میرم عزیزم وظیفمه ک برم ولی گفتم اینجا بگم شاید یکی راه حلی داد شوهرمم راضی شد لعنتی ...

بدرک اگر این رو میگی ابرو رفتن پس بذار بره. چقدر شما ذلیل شوهرین. اون مالک شما نیست، بچه فقط مال شما نیست شما انسانی و اجازت دست کسی دیگه نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیش کن بگو این اتفاق خدایه ناکرده برایه پدرو مادر تو هم ممکنه بیافته اونوقت من بگم نباید بری چی می ...

والا اتفاق افتاد ۳۰ روز تمام بدون اینکه حتی یک روزش رو برگرده خونه یا بره سرکار همش رو بیمارستان بود تازه منم همش میگفتم آره برو وظیفته بعد الان توقع داره من نرم

بگو باشه نمیرم بعدش راضی میشه 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
بچت مریض بشه جواب شوهرتو چی میدی

بچم دور از جونش مریض هم بشه چهار روز دارو میخوره خوب میشه ولی بابام هر لحظه ممکنه یک ساعت بعد اتفاق خیلی خیلی بدی براش بیوفته 🥲 بعدم مریض نمیشه واقعا چرا مریض شه مامانم خیلی مراقبشه

بچت مریض بشه جواب شوهرتو چی میدی

خب بچس مریض بشه مثلا چیز خاصی میفته؟بچه ها ممکنه تو خونه هم مریص بشن بعد خوب میشن دیگه پدر یه عمر بجه هاش رو هم این مدلی بزرگ کرده الان انصافه ولش کنه؟همین بچه خودشون هم در اینده همین مدلی میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
میرم ولی گفتم از شما بپرسم شاید یکی راه حلی داد ک شوهرمم راضی باشه برم

برو حتما حالا اگه پدر مادر شوهرت هم بودن شوهرت میموند نظر شما رو میپرسید با خودش لحاف تشک میبرد خونه نمیومد..

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
هرطور شده برو . همسرتو با زبون خوش راضی کن . همسر من تایمی که پدرم عمل کرد منو نبرد بیمارستان دیدنش ...

من بابام هر سری بستری میشه حداقل ده روز بستریه بعد شوهرم ی بار ک میرم توقع داره دیگه نرم

والا اتفاق افتاد ۳۰ روز تمام بدون اینکه حتی یک روزش رو برگرده خونه یا بره سرکار همش رو بیمارستان بود ...

بهش با احترام همه ی اون مواقع رو بگو..خدایه نکرده من باشم کوتاه نمیام چون والدینم هستن زحمتم رو کشیدن غریبه بیاد بالاسرشون ؟واقعا همسرتون از شما خجالت نمیکشن چنین درخواستی دارن؟😶

البته دعوا نکنید با احترام بگو و سعی کن کوتاه نیای با زبون خوش برو.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
والا اتفاق افتاد ۳۰ روز تمام بدون اینکه حتی یک روزش رو برگرده خونه یا بره سرکار همش رو بیمارستان بود ...

به یادش بیار

بگو اگه شما وظیفه ات بود وظیفه منم هست

بچه هم با این چیزا مورد نداره مشکلی براش پیش نمیاد

آدم بی معرفت

بچه با این چیرا مریض نمیشهبعدش هم نمیخواد خودش نگه دارهبچه هیچ جا نمیبرین؟ حبس خونه اس؟خونه مادرشوهر ...

بخدا ک حبس حساب میشه چون شاید ده روزی یک بار تا خونه بابام برم بیام شاید هم دو سه هفته یکبار الان ک هوا سرد شده دیگه بدتر بهونه افتاده دستش میگه بچه مریض میشه کنار خانواده اش زندگی میکنیم ولی اونا بچه رو نگه نمیدارن