2777
2789
عنوان

شوهرم نمی‌ذاره برم بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 91 پست
اوه شوهرم من یک ساعت نمی مونه تو خونه جایی برم من ، تایمی هم برنامه ریختم برم بیمارستان مال وقتیه ک ...

اکثر آقایون همینن عزیزم،مادرم دستش سوخت یه روز منو نیاورد پیشش ولی عمه خودش دستش آسیب دید منو هررر رووز میبرد پانسمانشو عوض کنم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه اونا در حالت عادی نمیتونن بیان خونه من چون مادرشوهرم حرف میزنه بهشون عید تا عید ب زور بیان شاید ...

وای فکر میکردم فقط ما تو این وضع هستیم اکثر کسانی که با خاتواده شوهر یه جا هستن همینه مادر منم عید به عید به زور میاد چون مادر شوهرم چشم نداره ببینه ولی خودش هر روز خونه دختراش هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.