2777
2789
تو برنده ای اونا اسیر زن میشن مثل سگ زندگی میکننتو برای خودت راحتی از هفت دولت این یک نعمته😊🤌

امیدوارم با این شعورت هیچکسی زنت نشه که بدبخت میشه طفلی 

در ضمن فعلا که شما داری مثل یه سگ زندگی می‌کنی که از سربیکاری و خاله زنکی تو سایت بارداری عضو شدی ...

اگ نداشتیم محدودیت بود و مدیران مسدود می‌کردند

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه می‌کنند

دیگه کم عقلیشونو نمیشه درست کرد

انگار همه ی پیشرفت و ترقیتو ازدواج خلاصه شده

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

همه چی دارم از خودم و تلاش خودم بوده.. اما قسمت و بخت.... نشده

اميدوارم خداوند متعال بهترین انسان را پیش روتون بذاره که بتونید در کنارش به آرامش و آسایش برسید 

خوشبخت باشید 

الحمدلله رب العالمین ...
اینجا چندتا گزینه وضعیت بیشتر نداره در حال اقدام ب بارداریباردارو بچه دارشما کدومی دقیقا

الان منی که باردارنیستم و کلا مجردم نباید اینجا باشم

تنها تاپیکی که خیلی کم هست اینجا همون بارداری و ایناست😂

امیدوارم با این شعورت هیچکسی زنت نشه که بدبخت میشه طفلی در ضمن فعلا که شما داری مثل یه سگ زندگی می‌ک ...

من نمیخوام کسی بهم زن بده امیدوارم به خدا هیچ کس زن من نشه 

من آدم زندگی نیستم 🤌

سازنده این سایت مرد بوده تو چی میگی؟😂

بعدش تو فرض کن من بیکارم از سر بیکاری اومدم😂

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
الان منی که باردارنیستم و کلا مجردم نباید اینجا باشمتنها تاپیکی که خیلی کم هست اینجا همون بارداری و ...

والا دیگه ازاینایی ک ب زن باردار درخاست رفاقت و رابطه میدن ک پست تر نیستی بلانسبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اینجا چندتا گزینه وضعیت بیشتر نداره در حال اقدام ب بارداریباردارو بچه دارشما کدومی دقیقا

ول کن شما هم دیگه 😅

درسته زیاد از مردای اینجا خوشمون نمیاد 

ولی الان اکثر خانمای اینجا تو این اوضاع نیستن و اصلا راجع به اینا  موضوع ها تاپیک نمیزنن😂 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
ول کن شما هم دیگه 😅درسته زیاد از مردای اینجا خوشمون نمیاد ولی الان اکثر خانمای اینجا تو این اوضاع ن ...

خب تاپیک نزنن ۹۹ درصد مردای اینجا برا هیز بازی و مزاحمت میان اگر رو بدین دگ همه جا رو گو*ه برمیداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب تاپیک نزنن ۹۹ درصد مردای اینجا برا هیز بازی و مزاحمت میان اگر رو بدین دگ همه جا رو گو*ه برمیداره

دیگه وقتی خود سایت مشکلی نداره و خیلی راحت اجازه میده تازه نی نی یار ها هم بی اهمیت شدن ، برای به دست آوردن کاربر دیگه هر کاری میکنن

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
دیگه وقتی خود سایت مشکلی نداره و خیلی راحت اجازه میده تازه نی نی یار ها هم بی اهمیت شدن ، برای به دس ...

اهوم بهتره خودمون بهشون رو ندیدم و عادیشون نکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهوم بهتره خودمون بهشون رو ندیدم و عادیشون نکنیم

شما ک اینقد ناراحتی از حضورشون 

چرا اینقد دهن ب دهن میکنی با یه مرد خوشت نمیاد بخون و بگذر

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀