2777
2789
عنوان

بهترین مکان برای تولد گرفتن کجاست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 132 پست
غذا اخه فرقی نداره خودمون هم درستش کنیم هزینه‌اش بالامیرهخیلی اهل ارایش نیستم.. ولی باکسیم صمیمی نیس ...

من واسه تولدم میخواستم سینی فینگرفود سفارش بدم

چیزای ساده رو بالای یک میلیون میگفتن

خودم با 500 تومن سینی چیدم و تمام

پیتزا و پیراشکی و ناگت و رول سوسیس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من واسه تولدم میخواستم سینی فینگرفود سفارش بدمچیزای ساده رو بالای یک میلیون میگفتنخودم با 500 تومن س ...

خیلی قشنگ شده.. چندسال پیش گرفتی؟ اخه الان واقعا هزینه میره بالاترگرونه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگ شده.. چندسال پیش گرفتی؟ اخه الان واقعا هزینه میره بالاترگرونه

همین چندوقت پیش گرفتم
200 تومن پنیر پیتزا و قارچ

200 تومن سوسیس و پنیر گودا
100 تومن سینه مرغ

خمیر پیراشکی و خمیر پیتزا هم خودم درست کردم

گوجه و خیارشور و سبزی هم حدود 100 تومن

یه کیکم گرفتم حدود 250 تومن

رفتیم کافه اونجا هم یه سرویس چایی گرفتم 150 تومن

5 نفر بودیم با یک تومن جمع شد کلا

غذاهایی که با پنیرپیتزا و گوشت و ایناست گرون درمیاد

یبار دیگه که جشن گرفتم ساندویچ و سالادماکارونی دادم

هزینش خیلی مناسبتر درمیاد

شات سالادماکارونی و سالاد میوه درست کردم

با ساندویچ فلافل. غذاهای اینجوری انتخاب کنی عالیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

همین چندوقت پیش گرفتم200 تومن پنیر پیتزا و قارچ200 تومن سوسیس و پنیر گودا100 تومن سینه مرغخمیر پیراش ...

میگی پنج نفر من ۳۴ نفر میخوام دعوت کنم

یعنی اگه ۵ نفر = ۱ تومن دربیار

۳۵ نفر = ۷ تومن درمیاد

بعد من امکانات ندارم ک فردرست کنم.. بعد کلا دوستان نزدیکم فقط یه نفر هستش باهمون ینفرجشن بگیرم؟😐🤲🏼

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مامان بابام که پایه هیچی نیستن بزرگوار 😂نبابا.. کیک؟ مامانم نمیذارع ظرفارو بشورم چه برسه به کیک پخت ...

چه بد احساس میکنم خونتون یه موج افسردگی داره امیدوارم مشکلاتت حل بشن عشقم❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

چه بد احساس میکنم خونتون یه موج افسردگی داره امیدوارم مشکلاتت حل بشن عشقم❤️

اخه کیک رومیگه‌کثیف کاری میکنی، بعد تهش هم غرمیزنه

اوو حل میشد الان توبچگی حل میشد اینطوری نبودم که

هر طور راحتی عزیزم 😊

باشه. اخه گفتی خانوادت بخاطر همین دوسشون ندارم

بعد مثلا کسیودعوات کنم فقط که.. میخوام بداونا خوشبگذره با دوستاشون

باشه. اخه گفتی خانوادت بخاطر همین دوسشون ندارمبعد مثلا کسیودعوات کنم فقط که.. میخوام بداونا خوشبگذره ...

عجب درکت میکنم عزیزم ایشالله خدا جبرانش کنه برات عزیز دلم❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عجب درکت میکنم عزیزم ایشالله خدا جبرانش کنه برات عزیز دلم❤️

همچین میگید انگار بدبختم 😐😶

همچین میگید انگار بدبختم 😐😶

نه اصلا منظورم این نیست گلم میگم امیدوارم خدا جبران بی توجهی پدر و مادرتون رو بکنه اگر از حرفم ناراحت شدی عذر میخوام

نه اصلا منظورم این نیست گلم میگم امیدوارم خدا جبران بی توجهی پدر و مادرتون رو بکنه اگر از حرفم ناراح ...

نه بابا ناراحت نشدممم.. خب مشکل من چیه

نه بابا ناراحت نشدممم.. خب مشکل من چیه

مشکل شما فقط میتونه احساس کمبود محبت از جانب خوانواده باشه!؟ خواهر برادر داری؟

مشکل شما فقط میتونه احساس کمبود محبت از جانب خوانواده باشه!؟ خواهر برادر داری؟

اتفاقا ب یکی ازهمکلاسیام گفتم دعوتد نمیکنم، نمیدونما بعضی وقتا احساس میکنم قلبم بسته شده 

اره دارم، برادرم 26 سالشه خواهرم 5

اتفاقا ب یکی ازهمکلاسیام گفتم دعوتد نمیکنم، نمیدونما بعضی وقتا احساس میکنم قلبم بسته شده اره دارم، ب ...

رابطه ات با برادرت و خواهرت چجوریه پدر و مادرت همون رفتاری که با شما دارن و با برادر و خواهرتم دارن؟