2777
2789
عنوان

بهترین مکان برای تولد گرفتن کجاست❓

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 110 پست
۴۰ میلیونو من جای تو بودم میدادم یا یه گوشی خوب یا طلا .یا یه مسافرت مجردی میرفتم ..چند سالته ؟ بنظ ...

اخه خب ادم یبارتواین دوره زندگی میکنه.. بنظرم خوش میگذره گوشی موبایل مهم نیست برام، طلاهم دارم گوشواره

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

میخای شام ناهار اینا بدی یا عصرانه !؟؟

نه واسه شام میخواستم بگم ۷ تا ۱۲

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                             - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بتونی تعدادو کمتر کنی بهتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خوب همون تولد و حتما بگیر سعی کن پدر مادرت و وادار کنی باهم دیگه برید تفریح حتا یه پارک ساده هفته ای ...

مامان بابام که پایه هیچی نیستن بزرگوار 😂

نبابا.. کیک؟ مامانم نمیذارع ظرفارو بشورم چه برسه به کیک پختن

هفته ای یبار؟ ما دوماه یا سه‌ماه یکبار کمتر بیرون میریم که اونم تهش به دعوا ختم میشه

بیخیالش، همکلاسیام خیلی بهترن از پدر مادر

چون ارزش نداره این همه واسشون خرج کنی اینو بعد ها میفهمی همون ۴۰ تومنو بده فرش بخر

نه فعلا خونمونو داریم میکوبیم بسازیم، فرشو مبلو کاغذدیواری گرفتیم فقط اگه زودتربود اینا اوکی بود وگرنه خونه خودمون میگرفتم مشکلی نداشت

بابام گفت ۴۰ میلیون نمیدونم‌شایدم اشتباه حساب کرد اخخ یه کاربرگفت حساب کنی ۲۰ تومنه 

پارک چی؟

سردهه 😶

بعد میخواستم دعوت نامه تولد بدم 

اگه بتونی تعدادو کمتر کنی بهتره

اخه کلاسمون یه اکیپن.. بعد بزار حساب کنم

حداقل تعدادو کمتر کنم ۳۴ نفره

خوب همون تولد و حتما بگیر سعی کن پدر مادرت و وادار کنی باهم دیگه برید تفریح حتا یه پارک ساده هفته ای ...

نوچچ.. دوست ندارم خانوادمو همکلاسیام بهترن

اخه کلاسمون یه اکیپن.. بعد بزار حساب کنمحداقل تعدادو کمتر کنم ۳۴ نفره

بازم خوبه

هرچقد تعداد کمتر باشه میشه کیفیتو بالاتر برد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بازم خوبههرچقد تعداد کمتر باشه میشه کیفیتو بالاتر برد

اره اوکی کردم ۳۴ نفر اندازه تعداد کلاسمون..

نه فعلا خونمونو داریم میکوبیم بسازیم، فرشو مبلو کاغذدیواری گرفتیم فقط اگه زودتربود اینا اوکی بود وگر ...

خب بازم زیاده ۲۰ تومن جمو جور تر بگیر با اونایی کع بیشتر صمیمی هستی تولد بگیر

اره اوکی کردم ۳۴ نفر اندازه تعداد کلاسمون..

اگه غذاهارو خودتون درست کنین

به جای د‌یجی هم باند اجاره کنی

هزینه هاتون کامل نصف میشه ولی همونقدرم خوش میگذره

لباسم اگه چیزی داری که قشنگه و دوستات ندیدن، همونو

بپوش. آرایشم اگه خودت در حد ساده و دخترونه بلدی

میتونی آرایشگاهم نری یا فقط واسه موهات بری

فقط میمونه هزینه پارکینگ و میز و صندلی و کیک و دیزاین

که دیزاین شلوغم دیگه مد نیست. ساده تر شیکتره

باکسی صمیمی نیستم توکلاسمون

اگه غذاهارو خودتون درست کنینبه جای د‌یجی هم باند اجاره کنیهزینه هاتون کامل نصف میشه ولی همونقدرم خوش ...

غذا اخه فرقی نداره خودمون هم درستش کنیم هزینه‌اش بالامیره

خیلی اهل ارایش نیستم.. ولی باکسیم صمیمی نیستم توکلاسمون

خارج ازمحدوده مدرسه دوستی ندارم