2777
2789
عنوان

خواهش میکنم معلم ابتدایی نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 78 پست
از کنار پیک نیک بیا کنار بعد پست بذار داکتر👄

دیگه فهمیدم شدیدا داری میسوزی پس تا خود جهنم. و بدون همه مثل تو حقیر و بدبخت نیستن. برو خودت رو با بدبختهایی مثل خودت که هیچی نیستین مقایسه کن. 

دیگه فهمیدم شدیدا داری میسوزی پس تا خود جهنم. و بدون همه مثل تو حقیر و بدبخت نیستن. برو خودت رو با ب ...

گفتم که حضرت سلیمان نیستم ، حالا تو هی اصوات از خودت تولید کن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که حضرت سلیمان نیستم ، حالا تو هی اصوات از خودت تولید کن

متاسفانه تو طویله بزرگ شدی و همه مثل خودت اینجوری صحبت نمیکنن. برو بگو مادرت تربیتت کنه بدبخت گدازاده حقیر

سن حضرت نوح رو داری خودتو با من که ۱۵ سال ازت کوچیک ترم مقایسه میکنی؟

سن حضرت نوح که سن پدر مادرته بدبخت حقیر. من تو 30سالگی دکترا گرفتم. تو هم سن اون زمان منم بشی هیچی نیستی بدبخت همچنان یک بدبخت لول پایین

سن حضرت نوح که سن پدر مادرته بدبخت حقیر. من تو 30سالگی دکترا گرفتم. تو هم سن اون زمان منم بشی هیچی ن ...

من ۲۱ سالمه لیسانس دارم 

پذیرش مستقیم دکترای تخصصی پرستاری رو از آمریکا میگیرم چند ماه دیگه 

۲۶ سالم میشه و دکترا دارم 

حالا بلند تر زجه برن❤️

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
من ۲۱ سالمه لیسانس دارم پذیرش مستقیم دکترای تخصصی پرستاری رو از آمریکا میگیرم چند ماه دیگه ۲۶ سالم م ...

تو که فعلا پستات هست که مرگی هستی از دست معلمهای عقده ای و خواهر و پدرت میخای خودکشی کنی و بخاطر دماغ زشتت خواستگار نداری و ارزوت قبولی تو پرستاری هست و داری میمیری که پسر بقالتون پزشکی قبول شده و تو هیچی نیستی  پس برو یکراست خودکشی کن بچه سال دروغگو. ارزوهات رو ننویس بدبخت حقیر که تو خانواده حقیر و گدا زاده شدی