2777
2789
عنوان

بهم گفت تا هفتاد سالگی وقت دارم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 47 پست
این از الان اینقدر بی میله ازدواج کنید چی میشههمسر من از ۱۸ سالگی خودش رو کشت تا بعد ۷ سال بهم رسیدح ...

چرا؟ خوبه که تلاش کرده

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا قصدش ازدواج نیس...داره چرت میگه یعنی چی تو به فکر خودت باش بگو باشه به فکر حودمم که میگم دیگه دیرم نشع اگه نمیخوای بسلامت...من وشوهرمم ۳۳بودم اشنا شدیم برای ازدواج سر۵ماه همو شناختیم من گفتم شرایطادامه ندارم من اهل دوستی وگشت وگذار نیستم قصدمونم اشنایی بود تمومه برای من اگه تو هم اوکی هستی خانوادتو بفرس یعنی دی شروع کردیم اردیبهشت سال بعد خواستگار فرستاد سریه هفته عقد کردیم الانم یه پسرم داریم...کسی قصدش جدی باشه چرت وپرت وبهونه نمیاره مثل ایشون ...ولش کن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

به نظرم جدی باهاش صحبت کن و بگو بچه دار شدن موضوع بعدیه ازدواجه و اولویت ازدواجه... جدی درباره ازدواج باهاش صحبت کن و بگو هدفت ازدواجه اگر هدفش ازدواج نیست دوست عزیز وقتت رو تلف نکن و باهاش کات کن و به خودت فرصت آشنایی با شخص جدیدی رو بده.

من و همسرم قبل ازدواج تصمیم داشتیم زودی بچه دار بشیم الان چند ساله ازدواج کردیم و فعلا برنامه ای برای بچه دار شدن نداریم در حالی که بالای ۳۰ آشنا شدیم و حدود ۳ سال دوست بودیم تا ازدواج کردیم و خیلیم همو دوست داریم.

شما حتی احتمال بچه دار شدنتون هم کم هست بعد وقتی جوانتر هست و میاد

چرا اینجوری میگی سنشون بهم میاد اون ۴۰ایشون ۳۵...درصم اون اقا بچه نمیخواد کلا...خیلیا تو سن ۳۸بچه دارمیشن 

اون میگه احتمال بچه دار شدن تو کمه میگه من تا ۷۰ بچه دار میشم خودش انقد با باباش تفاوت سنی داره میگه بخاطر تو من نمیتونم همچین کاری کنم

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

یکی از لحاط جسنی سالم باشه تو هرسنی بچه دار میشع

اون میگه احتمال بچه دار شدن تو کمه میگه من تا ۷۰ بچه دار میشم خودش انقد با باباش تفاوت سنی داره میگه ...

خب پس ولش کن دار نتمحسوس میگه برلی ازدواج نمیخوامت دیگه متوجه نیستی....وقتتو هدر نده درصم این اقا از لحنش مشخصه کاملا بی منطق وزبون نفهمه خیلی خیلی سخته باهمچین ادمی زندگی کردن مثل مار هم زبونش نیش داره

ولی خب خانما محدودیت دارن دیگه

نه عزیزم سالم باشه یکی تو هرسنی میتونه بیاره حتی سی به بالا بچه ها باهوش تر میشن...تو اینو ولش کن قصدش بگیر نیس یهو میبینی سنت شد ۴۰داری بااین میگدرونی