2777
2789

با یه اقایی پارسال اشنا شدم حدود ۴۰ سالشه گفتم دیگه کافیه شناخت یکسال شد بیا ازدواج کنیم... گفت چرا عجله داری گفتم ۳۵ سالمه تو هم ۴۰ سالته دیگه کی ازدواج کنیم کی بچه بیاریم گفت تو نگران خودت باش من تا هفتاد هم بچه دار میشم و نمیخوام عجله کنم

بعد گفت تو چرا انقدر عجله میکنی

...... 

چند ماه کات بودیم خودش دوباره برگشت بهم پیام داد که منو ببینه قبول کردم گفتم اوکی برم حرف بزنم شاید ازدواج کردیم چون از اول به همین هدف آشنا شده بودیم الان داره میگه بچه بیاریم بدبخت میشه تو این گرونی

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

چجور میخوای با این مرده با این سطح شعوز ادامه بدی؟

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هفتاد سال بچه بیاره بعدش دیگه کیه که از بچه مواظبت کنه 😐😐😂

بابای خودش هم باهاش انقدر تفاوت سنی داشت تو ۹۵ مرد

از لحاظ ظاهر وفاداری بعد مدتها این به دلم نشسته بود

هدفش ازدواج نیست مامان بابام ۴۲ اشنا شدن ۴۳ ازدواج ۴۴ من دنیا اومدم 

این چرا اینجوریه.

ما ازدواج زیر ۳۸ نداریم 

این نمیخواد ازدواج کنه این خط➖ اینم نشون➕

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

هدفش ازدواج نیست مامان بابام ۴۲ اشنا شدن ۴۳ ازدواج ۴۴ من دنیا اومدم این چرا اینجوریه.ما ازدواج زیر ۳ ...

واقعا یکسال از عمر منو تلف خودش کرد بازم ذهنم درگیرشه

همین الانم کسی با مرد چهل ساله ازدواج نمی‌کنه چ برسه هفتاد سالگیش که موقع کفن و دفنشه

بگو اون موقع اگه کسی زنت شد میدونه فرداش ریق رحمتو سر میکشی دنبال مالته نه خودت نمیخواد زنگوله برا پا تابوتت درست کنی

ولش کن عمرتو هدر این آدم نکن وقتی وارد رابطه و دوستی میشین و راحت به دست میاین اونا هم ازدواجی نمیشن