2777
2789

ما یه خونه پیش خرید کردیم 3سال پیش، 90 درصد پولو هم دادیم، الان سازنده رفته که هیچ گم و گور شده واحد رو هم به چند نفر فروخته خیلی ناراحتم و غصشو میخورم 

یعنی میشه به مالمون برسیم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

قرارداد پیش خرید خونه ها مشکل داره حتما با وکیل صحبت کن بعد هم حتما به مهندس ساختمان نشون بده. چون تو قرار داد ساخت کلاهبردارا می‌نويسن تا مرحله نازک کاری. که دیگه شامل نقاشی و کابینت شیرآلات  و آسانسور و پکیج و خیلی چیزای دیگه نمیشه حواستون باشه

💙💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر بگبرینش بعد چند سال ملکش به تورم میخوره میفروشه سود خودشو میکنه اصل پول شمارو هم میده

اصل پول ما به نرخ روز؟ 

بدبختی اینه که خودش گم و گور شده 2ساله نیستش

میگم زنش ارایشگر هست میتونم برم یقه اونو بگیرم؟ چی بگم

قرارداد پیش خرید خونه ها مشکل داره حتما با وکیل صحبت کن بعد هم حتما به مهندس ساختمان نشون بده. چون ت ...

نه بابا این کلا رفته، واحد مارم به 3نفر فروخته ما و 2نفر دیگه. فک کنم بیچاره شدیم یعنی دیگه امیدی نیست؟ 

یه وکیل گرفتیم با کل کساییکه واحدارو خریدن هیچ کاری نکرد الان میخوایم وکیل جدا بگیرم بنظرت امیدی هست خیلی غصه میخورم

شکایت کردین ؟غریبه بود یا آشنا؟انشالله پیدا ش میکنن و حقتون رو ازش پس میگیرین

اره امروز دادگاه بودیم نه بابا هفت پشت غریبس، قاضی گفت وکیل بگیرین خودتون هیچ نمیکنین

میگم زنش ارایشگر هست میتونم برم اونجا بعد چکارکنم اگه رفتم، آخه من خیلی بی زبونم لال میشم از حقم دفاع کنم

ولی خود شوهرش 2سال هست گم وگوره، یعنی آب شده رفته تو زمین 

اگر بتونین پیداش کنین میشه ازش پس گرفت

تف به ذات کثیفش خدا میدونه کجا رفته بعضی ازمالباخته ها میگن رفته ترکیه قاچاقی خدا میدونه کجاس

شکایت کنین بلکن داداگاه به فروش بروسنش بخشی از پولتونو بگیرین

مشکل اینه این ساختمان مشارکت در ساخت بوده زمین هم به اسم خودش نیست، و حالا صاحب زمین هم مدعی نصف اون واحدهاس

اره امروز دادگاه بودیم نه بابا هفت پشت غریبس، قاضی گفت وکیل بگیرین خودتون هیچ نمیکنینمیگم زنش ارایشگ ...

وکیل بگیرید اون راهکارهای قانونی رو بهتر بلده جایی دیگه اگر ملک یا زمینی داشته باشه مزایده میزارن و پول طلبکارها رو میدن