2777
2789

ولی میگم شان خودمو بیارم پایین ک چی بشه!!!

چون اون وقتی با دوستپسرم بود معتاد بود و دختر هم نبود ولی الکی ب پسره گفته بود اره دخترم با کسی رابطه نداشتم حالا اینا ب من ربط نداره و تحصیلات نداشته و ببخشید ها با یکی همین وسط رابطه با دوستپسرم صیغه میکنه و ازاون بچه دار میشه و بچش هم بدنیا میره و پسره بازم عاشقش میمونه ترکش میده تااینکه با دوستای پسره ک خوابیده مچشو گرفته ینی پسرعموی دوستپسرم گفته این دیشب پیش من بوده اینا

دختره خانواده ای هم نداره هااا 

بعد چندین بار هم بخاطر پول مجبور شده ی کارایی بکنه‌‌‌

ولی چنان غروری داشته ک پسره غلام حلقه ب گوشش بوده

۵ سال باهم بودن ینی خونه مامان دوستپسرم زندگی میکردن و دوستپسرم ب شددددت عاشقش بوده و مامانه هم خیلی تحویلش میگرفته 

بدیش رو گفتم 

ببخشید ها نخاستم هم جنسم رو خراب کنم ولی من نمیدونم مشکلم چی بوده ک پسره هیچوقت جدیم نگرفت

با اینکه خیلی سرترم و تا حالا دست نامحرم بهم نخورده بود و سرم ب درس و خانواده گرم بوده

دوست دارم بدونم دختره چی میگه؟ 

چون واقعا پسره عاشقش بوده ینی اون حسه رو بمن نداشته 

هرکیم دیده گفته این پسره اشغالیه ولش کن بره ارزش تورو نداره  ینی از نظر هرکی ک تا الان دیده پسره خیلی بد بوده 

پس چرا دوستم نداشت 

از همه چیزم واسش گذاشتم اخرم جدایی ازمن خیلی واسش راحت بوده 

شاید چون زشتم😔😔

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

شماهمونی که گفتی۶.۷روز کات کردین

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ب پسرا سگ محل کنی سلیطه تر باشی بیشتر دنبالت میان

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
شماهمونی که گفتی۶.۷روز کات کردین

اره عزیزم 

شد ۷ روز 

دیشب پیام داد گفت تو نمیتونی از من بگذری چون بهتر از من پیدا نمیکنی اینا گفت عاشقمی مث سگ

خب طرف دوست داره خوب یا بد، وقتی نمیخواد و تازه همه معتقدند تو بهتری دیگه ولش کن، موقعیت بهتر پیش میاد برات، رابطه یه طرفه هیچی تهش نیست، اینکه کسی تو رو نخواد مشکل از تو نیست، فقط تو طرف اون آقا نیستی حالا هر چقدر هم خوب باشی 

پیام بدی چی بگی

همینطوری پیام بدم بگم میخام با پسره نامزد کنم اینا

نمیدونم دوست دارم بدونم ازش

اخه ببین اینقد عزت نفس داره  با اینکه ی دندونم نداره بخاطر مصرف مواد

از من گفتن از پسر عموی دوسپسرت بترس

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اره عزیزم شد ۷ روز دیشب پیام داد گفت تو نمیتونی از من بگذری چون بهتر از من پیدا نمیکنی اینا گفت عاشق ...

چی جوابشو دادی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...