2777
2789
عنوان

گناه خود کشی در بارداری😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 67 پست
عزیزم هر وقت خواستی درد و دل کنی من هستم سعی کن پیاده روی بری حتی اگه خرید نداری بازم برو بازار حال ...

ممنونم ازت🥺

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل بارداری اوضاعت خوب بود ؟؟؟؟ اگر نه چرا باردار شدی ؟؟؟؟؟؟

ماه اول بارداری دقیقا چند روز بعد مثبت شدن بیبی چک ورشکست شد شوهرم 💔

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی لطفا لطفا تا جایی که میتونی خودتو بزن به بیخیالی چون فردا بچه ات هزار مشکل مثل کولیک وناارومی شدید. بی خوابی و.... پیدا میکنه اونوقت خیلی اذیت میشی

ب خاطر بچه توو شکمت هم ک شده خودت خودتو آروم کن...با خودت صحبت کن نوازشش کن تا جایی ک امکانش هست هر چی دوست داری برا خودت فراهم کن 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وقتی دیدی شرایط زندگیت بد بود چرا باردار شدی که اون بچه بدبخت هم بدبختی بکشه؟

واقعا عقل ندارید راحتین 

الان با این حرفاس شما زمان ب عقب برمیگرده ؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خدا ازشون نگذره .توی روستا هستیم و همه فامیلن . کافیه کسی از مشکل با خبر بشه . توی کل روستا خبر مبار ...

به هر حال وضعیتت اورژانسی هست. برو شهر نزدیک روستاتون. اونجا کسی نمیشناسه شما رو،نیاز به کمک داری. من خودم کارمند مرکز بهداشت هستم هر سوالی داشتی بگو راهنماییت کنم 

جان و جهان من تویی   
وقتی شوهرم خود واقعیشو تو بارداری بهم نشون داد چ میکردم

سعی من بخاطر آرامش خودت و بچت روی ی سری چیزا چشمتو ببندی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم هرچقدر همراه همدم داشته همشون یروزی میزارن میرن فقط خداست که مونس دردهامونه ازخودش کمک بخواه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

ماه اول بارداری دقیقا چند روز بعد مثبت شدن بیبی چک ورشکست شد شوهرم 💔

خب عزیزم شاید شرایط اونم خوب نیس شما هم کمی صبور باش من بهت قول میدم با پاقدم بچت اوضاعتون خیلی خوب میشه 

می‌دونی الان افسردگیت و عصابنیتت همش رو بچه هم اثر و تاثیر می‌زاره من می‌دونم شما نمیتونی از اون نی نی فسقلی تو شکمت بگذری از خودتم نمیتونی بگذری فقط الان حال روحیت خوب نیس یه روز به این تاپیک هات می‌شینی نگاه می‌کنی میگی چقدر همه چی عوض شده 

سر هر چیزی به خودکشی فکر نکنیم واقعا 💔

تو نمیتونی قاتل آفریده خدا باشی فک کن خدا میون این همه آدمایی که ده بار ای وی اف و... کردن که یه نی نی داشته باشن تورو برگزیده

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

سلام عزیز دلم تاپیکای قبلتم خوندم چقده ناراجت شدم و اشک ریختم 💔

خیلی ناراحت شدم

عزیزم قوی باش چنتا صلوات بفرس و بخواب:))اون بچه گناه داره

اون مرد چجور قراره جواب خدارو بده

من هرگز شوهرمو ب خاطر حالتی الانم نخواهم بخشید . هرگز تمام خوشی های ک میتونستم داشته باشم و ازم دریغ ...

ببین ذکر یا ارحم الراحمین هرروز زیاد بگو 

اگه میتونی حتی الان هم وقتشه یک رکعت نماز وتر همون نماز شب بخون تو قنوت هر خواسته ای داری به خدا بگو یه چند روز امتحان کن بهتر از خودکشی نیست ؟ برای ارامش تودلیت هم عالیه