2777
2789
عنوان

همش دلم میخواد به اکس دوستپسرم پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
همینطوری پیام بدم بگم میخام با پسره نامزد کنم اینانمیدونم دوست دارم بدونم ازشاخه ببین اینقد عزت نفس ...

خودتو سبک میکنی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه پس پیام نمیدم

یه چیزی بگم بهت

عشق و دوست داشتن چیزیه که دست خود آدما نیست

یعنی اینطوری نیست که مثل یه جنس بهش نگاه کنی بگی خب فلانی خوشگلتره یا تحصیلاتش بهتره خب پس من بیشتر دوسش دارم

فقطم یکباره... تو دوبار نمیتونی کسیو اینطوری بخوای

به پذیرش برس و رها کن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
یه چیزی بگم بهتعشق و دوست داشتن چیزیه که دست خود آدما نیستیعنی اینطوری نیست که مثل یه جنس بهش نگاه ک ...

خیلی حرفت قشنگ بود

یجورایی بازیچه قرار گرفتم و باید قبولش کنم 

ادمیکه ی بار عاشق بوده برای باردوم سخته بخواد همون حس رو داشته باشه 

من فک کردم میشه باور ادما رو عوض کرد ولی نشد و خودم خیلی اسیب دیدم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

خیلی حرفت قشنگ بودیجورایی بازیچه قرار گرفتم و باید قبولش کنم ادمیکه ی بار عاشق بوده برای باردوم سخته ...

من این حستو درک میکنم که هرچی هم از نظر خودت و بقیه سر تر از اون دختر باشی بازم حسادت میکنی کن عمیقا این حسو تجربه کردم خودمم ربطش دادم به اینکه نکنه من زشتم

ولی خب تهش هیچی نیست

الان به این دختره هم پیام بدی چی میشه؟ اون از تو سنش بیشتره خوب میفهمه پشت این پیام یه حسادت زنانه هست خیلی سبکی داره، احتمالا بهت میگه اومدی خبر نامزدیتو با پسری بدی که من آدم حسابش نکردم هزار بارم خیانت کردم بهش؟! 

موفق باشی

من این حستو درک میکنم که هرچی هم از نظر خودت و بقیه سر تر از اون دختر باشی بازم حسادت میکنی کن عمیقا ...

اره واقعا خیلی سبک بازی میشه 

کلا بیخیال شدم 

دیگ قسمت منم این بوده

مرسی بابت نطرت

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲