2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه چون حقوقشون بالاستحقوق بالا باعث پیشرفت میشهن این ک ارزش خونه و ماشین و ویلا و ... بره بالا ...

نه اینکه بگیم خونه من گرون شده پولدارتر شدم که اصلا حرف خنده داری هست 

من وقتی پولدارتر میشم که بتونم یک ملک اضافه کنم یا ده گرم طلای بیشتر بخرم 

وگرنه دارایی من ثابته اینجوری که تورم بخوره ملک من گرونتر بشه یعنی ارزش پولم اومده پایین نه اینکه من پولدارتر شدم 

اما تو همین تورم و گرونی گفتم تو اطرافیانم خیلی میبینم ماشین ایرانی شونو عوض کردن خارجی خریدن 

ملک خریدن یا خونه شونو بزرگ‌تر کردن یا دارن راحت لوازم خونه عوض میکنند پس واقعا داره وضعشون بهتر میشه یعنی از همین تورم بلدن استفاده کنند 

برای چی میکن هیچ کجا مثل ایران نمیشه پول دراورد 

شغل شوهرم ازاده در امدشم بد نیست اما مریضی های دخترم و هزینه های سنگین عملش ما رو زمین زد .ممنونم عز ...

من همیشه بخوام برای کسی دعا کنم اول میگم خدا بهت سلامتی و دل خوش و حال خوب عطا کنه. 

بعد هم بقیه نعمت ها.

إن شاالله برای شما هم همینطور باشه. 💚💙💖

نه اینکه بگیم خونه من گرون شده پولدارتر شدم که اصلا حرف خنده داری هست من وقتی پولدارتر میشم که بتونم ...

من دقیقا دارم همین حرف شما رو ب اون دو تا کاربر میگم ولی قبول نمیکنن

میگن پولدار از داراییش پولداره ! خب این دارایی از کجا اومده،؟ از حقوق 

درآمد هست ک مهمه و باعث پیشرفت میشه وگرنه فرقی نمیکنه

تاپیکای اینجا همش دروغه

وااا 

هر جور آدمی اینجا هست ممکنه افراد معروف هم حتی باشن تو این سایت

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

خب عزیزم وقتی ملک گرون میشه اجناس هم گرون میشه ! دارو و درمان هم گرون میشه ! دیگه کدوم افزایش ثروت و ...

عزیزم شما احتمالا منظورت از ثروت با من یکی نیست، وگرنه طلافروشی که ۱تن طلا داشته سال ۹۶ تا الان سرمایش ۵۰ برابر شده، ولی لوازم دیگه تو این  ۷سال ۱۰ برابر شدن نه ۲۰ برابر شدن  بعنی سرمایش از تورم خیلی خیلی بیشتر رشد داشته

عزیزم شما احتمالا منظورت از ثروت با من یکی نیست، وگرنه طلافروشی که ۱تن طلا داشته سال ۹۶ تا الان سرما ...

اون دیگه دزدی کرده عزیزم 

وقتی درصدی بیشتر از تورمی ک هست بگیره دزده , باید هم پولدار باشه