2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 198 پست
من دقیقا دارم همین حرف شما رو ب اون دو تا کاربر میگم ولی قبول نمیکننمیگن پولدار از داراییش پولداره ! ...

عزیزم خونه ای که استفاده می کنی حتی اگر قصر هم باشه سرمایه نیست، ملک های بعدی سرمایه است، هزاران متر زمین اعلا، هکتارها زمین کشاورزی، باغ و ویلاهای لوکس کارخونه ها، برندها،…. سرمایه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون دیگه دزدی کرده عزیزم وقتی درصدی بیشتر از تورمی ک هست بگیره دزده , باید هم پولدار باشه

نه چرا دزدی،چه درصدی؟؟؟؟

۱تن طلا رو گذاشته تو گاو صندوق، خوابیده روش و الان رشد کرده 

ن عزیزم وقتی گرونیه , ارزش دارایی اون آدم بیشتر هم بشه بازم کاری نمیتونه بکنهارزش خونه ت بیشتر شه وق ...

بببین مسخصه از زندگی پولدار هیچی نمیدونی که میگی با گرونی اون ها هم سختی میکشن خیر چرا چون خونه قیمتش میره بالا اونم اجاره خونه هاشو میبره بالا سود بیشتری از پول توی بانک یا …..میگیره اجناسش و با قیمت پایین خریده بود وقتی میره بالا گرون تر میفروشه و……هزارآن مثال دیگه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

عزیزم خونه ای که استفاده می کنی حتی اگر قصر هم باشه سرمایه نیست، ملک های بعدی سرمایه است، هزاران متر ...

ملک های بعدی هم اگه ب پول نقد تبدیل نشه باعث پیشرفت و نون و آب نمیشه 

اصلا هم احساس سرشکستگی نکن

من خودم اصلا آرایشگاه نمیرم

هم ابروهامو خودم اصلاح میکنم و صورتمو

اپیلاسیونمم خودم میکنم

هییییچ خرج اضافیم براشوهرم ندارم

خیلی هم سرافراز باش

چه معنی میده باچیزایی ک طرف گفته بیایی ناراحت شی فداتشم

واسه دلداریت نمیگما ن بخدا

پول اضافی داری خوب بخور خوب بپوش

اما اونم در حدش

زن زرنگ زنیِ ک پس انداز کنه

درمواقع ضروری جلو شوهرش دست دراز نکنه

شاید مثلا روضه میگیرن برا چشم در آوردن از هم در کل زندگی مالی راحتی دارن ولی خب بعید میدونم غمی تو د ...

هزار تا مثال هم من میزنم که پولدارن و زندگی عالی دارن بابا کم خودتو گول بزنید انگار اون مشکل هارو فقیرا ندارن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

عزیزم شمایی ک نمیدونی کامنت کلئوپاترا رو بخون

باشه پولدارا با تورم پولدار تر نمیشن تو درست میگی 

چه زرنگ بوده دوستت

اره آدم با سیاست موفق تره کاش ما هم یاد بگیریم

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم.