2777
2789
عنوان

حسود نیستم اما حسودیم شد به استارتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 190 پست

اون تاپیک،که شوهرش بهش گفته بود خرجت بالاس،

حسادت نداشت🤷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین احتمالا صاحب تاپیک دهه هشتادی اینا بوده .دلسوزی و هرج کم و از شکمت خودتو بچت بزن واسه جمع کردن و ماله دهه های ماست پس حرص نخور من جز روتین پوستیش هیچکدوم از گزینه هاشو نداشتم کلا شوهرم یه تومن ماهی میده که باهاش باید همه کار بکنم .در صورتیکه وضعشم خوبه

زندگی مجازی رو باور نکنید 

اسمش روشه: مجازی

اصلا یه خانم چرا باید تاپیک بذاره بپرسه خرجش بالا هستش یا نه؟ خیلی غیرمنطقی

و اینکه هرکسی اندازه دخلش خرج میکنه. زندایی من مانتو میلیونی میخره چون حقوق داییم بالاست

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

تاپیکای اینجا همش دروغه

همش که دروغ نیست اما قبول دارم بالای هفتاد درصدش دروغه 

اما در کل در جامعه هستن خانم‌هایی که بیشتر از این حرف‌ها هزینه میکنند 

در کل زندگی ها مثل هم نیست نباید با همدیگه خودمون رو مقایسه کنیم 

دیگه این خرج برای خودتون هست عزیزم به نظرم هر زنی ماهی سه چهار تومن باید برای خودش خرج کنه

از کجا بیاره 

واقعا واسه یه عده زیاااده

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

جای حسادت یا درگیری فکر نداشت واقعا

یه زندگی معمولی بود که

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

تورم که بیشتر بشه پول، پولدار ها بیشتر میشه پول کسایی که پول نداشتن کمتر میشه باعث فاصله بیشتر میشه

دقیقا یکی از دوستای بابام فوق پولداره چندین میلیارد طلا خرید بعد طلا گرون تر شد فروخت چند میلیارد سود کرد 

🍫🍭🔮💖💕
تاپیکای اینجا همش دروغه

بیرون که دیگه دروغ نیست .من هر موقع میرم بیرون میبینم اکثر خانوما صورتای عملی دارن و ماشین خوب سوارندلباسای خوبی هم پوشیدن .بالاهره اینا هزینه داره

شاید شعار باش فک کنی اما هرگز زندگیتو با زندگی بقیه مقایسه نکن زه دل خوش سلامتی ارامش می ارزه با کلی خرج‌و‌لباس و‌کوفت سعی کن با شرایطی ک داری حال خودت و خانوادت خوب باش بعدم ظاهر و نبین خدامیدونه راست دروغه پشت زندگیشون چیه

دقیقا این حسو منم تجربه کردم هفته پیش 

با اینکه وضع مالیم بد نیست و دستم تو جیب خودمه اما به همکلاسیای دانشگاهم که همشون خرپول و بچه مایه دارن هرروز با ماشینای جدید میان حسودیم شد 🫠

چقد گرون گرفته یک اصلاحو مگه چکار کرد

من یبار تهرانپارس کار داشتم گفتم همونجا برم ابروهامم مرتب کنم اصلاح کامل نداشتم فقط ابرو و پیشونی ۱۶۰ ازم گرفت 

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty