هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1766 عنوان بنظرتون آب وهوای یک منطقه چقدر تاثیر داره رو انرژی آدما 31 بازدید | 6 پست مثلا مشهد بنظرشما بیحال وبی انرژی نمیکنه؟نسبت به هوای شهرای دیگه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست امروز | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1766 مردمش نسبت به مردم مثلا جنوب بیحالترن هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 35299 اتفاقا تو یه کتاب خوندم که موثره پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1766 نه عزیزم کیفیت زندگی و خوشبختی فقط تاثیر داره خب من ی شهر دیگ میرم پرانرژی ترم شاید حالا شمابگو کیفیت چطور باید باشه چ کارایی پرانرژی میکنه آدمو ی کار دائمی منظورمه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست