2777
2789

شوهرم خیلی شورش درآورده  همش میخواد من بیرون از خونه باشم

الان که باردارم ۲ماه منو فرستاده اصفهان پيش خانوادش 

بزور میخواد بیاد دنبالم 

بهم میگه برگشتی میری پيش خانوادت که ازت مراقبت کنن من نمیتونم آشپزی کنم ونمیدونم برم سرکار مراقبت باشم

فاصله شهر ما وخانواده ۲ساعت راه 

الان بهم میگه زایمان برو شهر مامانت اینا یک ماه مراقبت میخوای 

قبل از بارداری هم برای هر کاری که میخواد انجام بده منو می‌برد ده روز خونه ی  مامانم اینا 

اخه خیلیا باردارن تو خونه زندگیشون دارن زندگی میکنن 

ومادر یا خواهر میان نگهداری میکنن 

این بشر همش میخواد همش بیرون از خونه باشم 

میتونم شکایت کنم ازش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری میتونه شوهرش میگه خانمم شرایطش حساسه و نیاز به مراقبت داره و من نیستم که ازش مراقبت کنم

فقط به حرف که نیست ، به حرف باشه خانمم میگه من نمیخوام برم من رو در مضیقه قرار میده، خانم اظهار ناراحتی کنه قاضی به آقا تذکر میده، متاسفانه یسری اقایون تا تلنگر نخورن تغییر رفتار نمیدن ایشون باردارن سختشونه

میتونی قبول نکنی و برگردی خونه و بگی خانوادت میان پیشت

به مامانش گفته بود خانوادش که میان ازش مراقبت کنن خرج میفته دستم هزینه ام سنگین میشه 

ولی به من میگه بابات اجازه نمیده مامانت بیاد 

من مطمئنم همسرم این حرف به مامانش زده ولی جرات نداره بهم بزنه

به مامانش گفته بود خانوادش که میان ازش مراقبت کنن خرج میفته دستم هزینه ام سنگین میشه ولی به من میگه ...

ببخشیدا همسر شما هم خدارو میخواد هم خرمارو 

هم خرج نکنه هم برای زن و بچش زحمت نکشه هم شمارو این ور اون ور بفرسته و معذب کنه که خودش راحت باشه 

بگو خونه خودم راحت ترم و نمیرم پیش خانوادم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشیدا همسر شما هم خدارو میخواد هم خرمارو هم خرج نکنه هم برای زن و بچش زحمت نکشه هم شمارو این ور او ...

زبونم مو درآورد برا  این حرفها ولی تو خونه برا من خوب خرج میکنه ولی این حرفها هم برای بقیه میزنه 

واقعا دلم نمیخواد اینقدر تو دوران بارداریم ناراحت بشم