2777
2789

اصلا نمیدونم شب و روزم چطور میگذره بیشتر خوابم بخاطر قرصهایی که مصرف میکنم غذا بیشتر بیرونی میخوریم و فست فود .خونم انگار بازار شامه اینقدر کثیف و بهم ریخته اس سر و وضع خودمو دخترمم شلخته اس چطوری خودمو جمع کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تاپیکاتو خوندم ،نکن با خودت اینجوری ،پاشو به زندگیت برس به خودت برس به بچه ی خوشگلت برس ،تو زندگی همه ی ما یه سری اتفاق هایی افتاده که برامون خیلی سخته ،شاید اتفاقی که برا تو افتاده برای هزاران نفر اگه می افتاد اصلا براشون مهم نبود ،تو دلت پاک معلومه ولی اگه بیشتر از این اینجوری ادامه بدی اون بچه خوشگلت آسیب می‌بینه،نگا به دست و پای کوچیکش بکن به چشمای مظلومش که جز تو کسی رو نداره بلند شو قوی ادامه بده ،خدا ارحم الراحمین هست مطمئن باش تو رو تنها نمی‌ذاره❤️

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مرسی عزیزماصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم خیلی خستم

می‌دونم ،منم یه مدت افسردگی بعد زایمان داشتم ،خیلی سخت گذشت فقط خودم بلند شدم و خوب شدم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من طوری بود که میخواستم بچم و بردارم و فرار کنم هیچ جا نمی‌تونستم بند بشم ،خیلی افکار بد میمود سراغم ،کارم به روان پزشک رسید دارو خوردم یه ماه کنی بهتر شدم تونستم خودمو جمع کنم دیگه دارو هارو ادامه ندادم خودم بلند شدم گفتم شوهرم بچم چشمشون به منه پس باید پاشم و قوی ادامه بدم 

حس میکنم ضربه روحی بدی بهم وارد شد انگار دیگه خوب نمیشم

برا منم خیلی خیلی روزای بدی بود خیلی بد فقط شب و روز گریه ،نه عزیزم نکن با خودت اینجوری این احساس منفی رو از خودت دور کن ،نمیگم یکدفعه ولی کم کم شروع کن ،مثلا همین الان بلند شو یه چای دم کن با شوهرت بخور ،فردا بلند شو یکم خونه رو مرتب کن ،بعد برو بیرون قرار ر نیست یه روزه خوب شی کم کم بهتر میشی باور کن فقط باید خودت پاشی گلم