2777
2789
پسرمن پیش دبستانی هم نرفت میتونه به خاطراین باشه

نه  

برعکس چیزی که تبلیغ میکنن و میگن  پیش دبستانی واجب نیست  یعنی اونقدر ه فکر کنی  بود و نبودش مهم نیست  بیشتر برای اینه که  بچه رو با محیط مدرسه آشنا کنه از نظر روانی 

وگر نه وآموزش ها رو بچه نبینه طوری نیست 

من خیلی دیدم  طرف پیش نرفته اول  عالی بوده  یا رفته اما اول رو خیلی سخت گذرونده     واقعا ربطی نداره  حتی معلم با سابقه ۳۰ سال هم حرف منو تایید میکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکی که بچه کلاس اولی داره بگه ینی چی الان املا گرفتن مگه کلاس اول تا الان چیا یاد گرفتن

این املا دختر منه

با همین حروفی که یاد گرفتن املا میگیم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
[QUOTE=362716530] دختر من تا الانآا ب م د س ت و صداهای اَ من کتاب املا میگرفتم تو اون جدا میگفتم به ...

خب اینا یه دفتر املا دارن تو کلاس که معلم بهشون میگه

تو خونه هم هرروز باید یه املا بگیم گفته تو همون دفتر مشقشون بنویسن که با هم چک کنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب اینا یه دفتر املا دارن تو کلاس که معلم بهشون میگهتو خونه هم هرروز باید یه املا بگیم گفته تو همون ...

یاد میگیره زیاد فشار نیار ...این همه یاد گرفتن ...بیشتر کتاب رو بخونه که چشماش ب نوشته ها بیفته تو ذهنش بره

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

عزیزم من کلاس اول که بودم مامانم برام یک تخته الفبا خرید.

حروف صدا و حروف چسبان و جدا رو داشت. از هرکدوم 4 تا

بعد باهاش کلمه میساختم. این خیلی خوب بود. بیشتر جنبه بازی داشت.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
این املا دختر منهبا همین حروفی که یاد گرفتن املا میگیم

چقدر خوش خط اخه🤩🤩🤩🤩گوگولی

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
چقدر خوش خط اخه🤩🤩🤩🤩گوگولی

ممنون عزیزم

آره خطش خوبه به داییش رفته

خدا رو شکر به من نرفته😅

این املا دختر منهبا همین حروفی که یاد گرفتن املا میگیم

این دفترش رو یادگاری نگه دار

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
این دفترش رو یادگاری نگه دار

آره😍🥹

ممنون عزیزمآره خطش خوبه به داییش رفتهخدا رو شکر به من نرفته😅

برعکس من واقعا وحشت دارم بچم به داییش بره =(

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱