2777
2789
براشون حمد و صلوات میفرستم

لطف میکنید💐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میشه واس مشکل مام دعاکنی شاکی شوهرم رضایت بده؟اسمش حامد

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا ظهور امام زمان سلامتی شوهرم و درست شدن  ماشینمون و جور شدن جهیزیم

حل شدن مشکلات مردم . بچه دار شدن همه خانومای ک منتظر کوچولو هستن .

انشاالله شماهم غم نبینید مشکلی براتون پیش نیاد بهترینا براتون اتفاق بیوفته💚

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
ایشالله مشکلاتت حل بشه خوندم برات😓اسمم فرناز دعا میکنی بیماریم خوب بشه مرسی

فرناز برات صلوات میفرستم انشاالله زود خوب بشی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الهی ک مشکلات همه حل بشه اما این و یادتون باشه غیر سلامتی بقیش میگذره.الهی ک همه اونایی ک اینجا طلب سلامتی برا عزیزانشون کردن ب زودی بیان تاپیک بزنن بگن خوب شدن،مخصوصا حسین کوچولو ۴ ماهه.خود آقام امام حسین لباس عافیت و شفا تنش کنه🤲🤍💚

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
فرناز برات صلوات میفرستم انشاالله زود خوب بشی

مرسی گلم خدا از دهنت بشنوه تو این چند ماه اندازه ی ۷۰ سال پیر شدم ایشالله مشکلاتت حل بشه و بدنت همیشه سلامت باشه و دلت شاد منم برات حمد میخونم بازم دستت درد نکنه لطف کردی🌷🌷🌷

مینا ظهور امام زمان سلامتی شوهرم و درست شدن ماشینمون و جور شدن جهیزیمحل شدن مشکلات مردم . بچه دار ش ...

همه چی درست میشه مطمئن باش،رمزش فقط صبرِ .ماشینتون بزودی مطمئنم درست میشه عروسیتون و میگیرین با بهترین جهیزیه .❤️

برات حمد خوندم توهم برا من دعا کن عمل بینی کردم خیلی اذیتم تو شهر غریبم دست تنها

ای جوونم عزیزم مبارکت باشه😍خوب میشی ،تموم میشه این روزا لذتشو میبری

کدوم شهری ؟

واسه شهدای غواص یاسین نذر کن رد خور نداره

❤️

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1
واسه شهدای غواص یاسین نذر کن رد خور نداره

چجوری ؟ مثلا چند تا یس؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چجوری ؟ مثلا چند تا یس؟

اگه میتونی ۱۴تا نذر کن ،بخون چندتاشو،چندتاشم نگه دار حاجت گرفتی بخونی .مطمئنم مشکلتون حل میشه