2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 193 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله فهمیدیم این زندگی برای شما معمولیه کلا همیشه از بالا به همه نگاه میکنی چقدر از خودراضی و خودشیفت ...

حرف بدی نزدا عزیزم  ..

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اتفاقا جز شما کسی همچین حرفایی نزدهتو وجود خودتون دنبال دلیلش بگردین چرا انقدر دید حقیرانه دارید ریپ ...

اتفاقا خودم تو چند تا تاپیک دیدم که اینقده سر شاغل بودن پز داده بودین یه خانومی توپید بهتون 😆😆و چندتا تاپیک دیگه به همین ترتیب ...

بهتر که کامنتم رو نمیخونی ولی جاش برو لای کتابایی که معرفی کردی رو باز کن یه نگاه بنداز

الان شوخی می کنید دیگه سفر ترکیه و دوبی خارج نیستش ما آروزی سفر داخلی داریم شما واقعا بعضی ها قدر نمی دونند ها خودتون هم شاغل نیستید ولی در خد لالیگا خرج دارید ناخن و مژه و رنگ مو خرج نیستش پس چیه   با وضع اقتصادی همسرتون هنر کرده که اینها رو هم فراهم کرده جز چند درصد پولدار بقیه مردم از سط متوسط رد به پایین هستند الان 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
حرف بدی نزدا عزیزم ..

ایشون نگاهش از پایینه ب افراد گلم

برای همین عصبی هستن و منتظر تلنگر تا تف بندازن روی مردم

و این جمله ک کشتی با خوک اشتباهه برای همین جاهاس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
ایشون نگاهش از پایینه ب افراد گلمبرای همین عصبی هستن و منتظر تلنگر تا تف بندازن روی مردمو این جمله ک ...

خداروشکر زندگیم از خیلیها بالاتره و هیچ عقده ای تو وجودم نیس مثل شما 

بازی با کلمات رو خوب بلدین آفرین 😆😆

حالا تو بگو اگه تو قیافع قدبلند و اندام خوبی داشتی ازیه خانواده پولدار بودی و سرشناس و خانواده شوهرتم خیلی ثروتمند بودن خونه ی خوب داشتی  ماشین داشتی خودت  باشگاه و بریزوبپاش داشتی و دوتاوبچه ی خیلی زیبا و هردو همجنس   پسر 

شوهرتم خیلی ب پیشرفتت کمک میکرد و راه برات باز بود 

یه دانشگاه خیلی خوب لیسانس روانشناسی گرفتی 

شاغل نیستی جون خودت دوس نداری ... 

اما یه شوهر داری ک قیافه ی خوبی داره و مدام درحال خیانته  جنسی و عا‌طفی اما شماروهم دوست داره و بهتون میرسه .. الکل مصرف میکنه و رفیق باز ... عصبی ام هست ولی چون تو سر ب سرش نمیزاری  اونم بهونه ی دعوا نداره 

از خیانتاش یه ترومای بزرگ واست بوجود اومده ک اصلا ارامش نداری  ازطرفی  پراز تروما از مادر بد توذهنت داری ک بهتون بی اهمیت بوده و نمیتونی باهاشون کناربیای و اصلا ارامش ذهنی نداری 

خانواده شوهرتم خوب نیستن ولی واست اهمیتی نداره ک چی میگن و ج رفتاری دارن ... بی اهمیتی 

چجور میتونی خوشحال باشی ؟ نه دوستی داری ن ادم عیاشی هستی ن جایی و داری  از هردوطرف ینی خونه پدر و خونه همسر  بیزاری 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من ایشونو تو تاپیکهای دیگه هم دیدم همینطورن مثل همین تاپیک که زندگی ای که خیلیها گفتن براشون آرزوئه ...

کاری به ایشون و شما ندارم اما خیلیا در حسرت یه غذای گرمن و یه عده هفته ای دو وعده غذای گرم میخورن دلیل بر این نیست اونیکه هفته ای دوبار غذای گرم میخوره زندگیش خیلی خوبه 

زندگی که استارتر داره زندگی معمولیه نمیشه انگار کرد البته همینکه همه خواسته هاش فراهمه خداروشکر 

معیار زندگی خیلی خوب چیزای دیگه هست

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
خودمم بارها نوشتم ک زندگی خودمم معمولیهپس شما فشارتو کنترل کن عزیزم

نازنین جان همیشه تو همه ی تاپیکا درحال بحث و دعوایی چرا  یکم خونسرد باش  خودتو کنترل کن 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

نازنین جان همیشه تو همه ی تاپیکا درحال بحث و دعوایی چرا یکم خونسرد باش خودتو کنترل کن

عزیزم شما اگه یکم دقتتو ببری بالاتر متوجه میشی من ی کامنت گذاشتم از تاپیک خارج شدم اونی ک ریپ زده و ناراحتیا و کمبودای خودشو روی من میخواسته تلافی کنه یکی دیگه بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خودمم بارها نوشتم ک زندگی خودمم معمولیهپس شما فشارتو کنترل کن عزیزم

به خاطر فشار زیاد سکته نکنه خوبه🤦🏻‍♀️😂

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤