2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 193 پست
دقیقا درسته واای واقعاااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چقدر همه چیز وحشتناک شده🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی خیلی من روحیه م نابود شده سر این کار همه ش ب اطرافیانم میگم خوشبحاالتون ک از هیچی خبر ندارید آدمیزاد خیلی ترسناک تر اونه ک فکرشو کنیم... همیشه خوشبخت باشید از حسرت بدور❤️

دقیقا همینطوره همه داشته ها عادی میشن ،به چشم‌آدم نمیاد دیگه ،حس ر‌کود میکنم ،شاید برای اونه از خودم ...

یه بارم که شده 

بشین با خودت بگو خدایا شکرت که خونه داریم 

خدایا شکرت که ماشین داریم 

تنمون سالمه 

بشین با خودت فکر کن میبینی بی نهایت چیزای خوب داری 

به خدا ما تا الان نه سفر خارجی رفتیم 

نه رستوران های لاکچری رفتیم 

همه چی همیشه ساده بوده و چقد هم خوشحال بودیم 

هیچ وقت ننشستم خودم رو مقایسه کنم که اره جاری من الان تو بهترین خونه هست حتی خودش ماشین داره ولی من ندارم این زندگی دیگه به چه درد میخوره 

بعضیا میگن مقایسه باعث پیشرفتت میشه 

بله تا جایی خوبه که بعدش حالت خوب بشه ولی مقایسه فقط حالت رو بدتر می‌کنه از داشته هات لذت ببر 

تا خدای نکرده از دستشون ندادی 

نمی‌خوام فاز نصحیت بردارم ولی خدایی آدم تا یه چیزیو از دست نده قدرش رو نمیدونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بارم که شده بشین با خودت بگو خدایا شکرت که خونه داریم خدایا شکرت که ماشین داریم تنمون سالمه بشین ...

اره واقعا شکرگزاری رو دوباره شروع میکنم ،زمانی که مدیتیشن و شکرگزای میکردم خیلی حس منفیم کمتر بود ،و واقعا اینستاگرام زندگی منو نابود کرد ،نه فقط بخاطر بلاگرا ،کلی آدم که از نزدیک میشناسم و ناخوادآگاه هی خودمو مقایسه میکنم🤦‍♀️

منم شبيه شمامسري پيش كه خونه خريديم رو ابرا بودم و يه پيشرفت بزرگ تو زندگيمون ميدونستمحالا خونمونو ف ...

میدونی هر کی زندگی منو ببینه میگه خری اگه حس خوب نداشته باشی شوهر خیلی خوب خانواده خیلی خوب بچه خیلی خوب.اما نمیدونم چمه چندسال پیش ی عزیزی رو از دست دادم هنوز انگار تو غم اونم بعد اون زندگی برام مضخرفترین حالت ممکنه.من ماشینی که ی زمانی ذوقشو داشتم خریدیم انگار ن انگار همسرم گفت لااقل ی لبخند بزن.اما نمیشه نمیتونم نمیدونم کی میخوام خوب بشم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان چشم میخوری 

برو اسفند دود کن

سطح این سایت خیلی پایینه

دیگه از زندگیت نگو اینجا

من اوایل ک شناخت نداشتم از سطح سایت , از خوشحالی هام ک میگفتم از همون لحظه تا یک ماه مشکل برام درست میشد

خیلی خیلی من روحیه م نابود شده سر این کار همه ش ب اطرافیانم میگم خوشبحاالتون ک از هیچی خبر ندارید آد ...

عزیزم انشالله کمک هایی که به مردم میدین حس خوبش  برگرده به زنگیتون ،عمرتون طولانی و جونتون سلامت💞

اره واقعا شکرگزاری رو دوباره شروع میکنم ،زمانی که مدیتیشن و شکرگزای میکردم خیلی حس منفیم کمتر بود ،و ...

اگر زندگی منو بینی چقد ساده و دور از تجملات هست 🥲😂همیشه حالم خوبه 

دو سال هم هست ازدواج کردم  حالا بر خلاف بقیه دوستام که همشون برای چشم و هم چشمی گرون ترین جهیزیه ها رو گرفتن

هیچ وقت خودمو مقایسه نمیکنم 

شما هم واقعا قدر چیزایی که دارید رو بدونید 

و حتما شکر گذاری کنید 👌🏻

اگر زندگی منو بینی چقد ساده و دور از تجملات هست 🥲😂همیشه حالم خوبه دو سال هم هست ازدواج کردم حالا ...

چقدررر خوب من پدر خودمو دراوردم ،کاش مثل شما بودم

حتماا عزیزم

مرسی از حس خوبت💞

فکر نکنم جای چشم زدن داشته باشه ولی چشم💞💞

اره گلم ولی شما مشخص شد شناختی نسبت ب کاربرای اینجا نداری

کلی تاپیک اینجا زده میشه ک سطح زندگی شما رو دارن و بعد مشخص میشه فقط آرزو و عقده شون بوده

کلا اینجا رو سرگرمی ببین , چیزی از زندگیت نگو و مشورت نخواه

بله فهمیدیم این زندگی برای شما معمولیه کلا همیشه از بالا به همه نگاه میکنی چقدر از خودراضی و خودشیفت ...

خودمم بارها نوشتم ک زندگی خودمم معمولیه

پس شما فشارتو کنترل کن عزیزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤