2777
2789

بله بله واقعا ب عینه دیدیم .چندین مورد .

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمم خدابیامرز اومده بود خونمون .بعد بنده خدا داشت کفشاش رو میپوشید تو دلم گفتم عمم چه پاهای پهنی داره .خداوکیلی پاهام شد کپ عمم!!

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
من هفته پیش دلم برای دختر خالم سوخت که بچه پاهاش تو آتل هست با عصا.الان دارم با پایی که تو گچه و با ...

شما عالی بودی

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خیلی درد داره با بچه کوچیک یک ماه تو گچ تو عمرم آدم مسخره بکن نبودم فقط دلم براش سوخت خدایا کمکم کن

میگن نباید دلت به حال یکی بسوزه(البته همه اینطوری هستیم)

چون گناهه.

ان شاءالله که کم اذیت داشته باشی تا این یکماه تموم بشه.

حالا من بگم بیچاره بچه که با این وضع مادرش اذیت میشه؟😁

خودمم بچه کوچیک دارم😰

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

میگن نباید دلت به حال یکی بسوزه(البته همه اینطوری هستیم)چون گناهه.ان شاءالله که کم اذیت داشته باشی ت ...

همیشه برای همه غصه خوردم دل سوزوندم یک عمر چرا بلد نبودم بی تفاوت باشم خدایا