2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 193 پست
سلام مهشید جان❤❤ایام به کامت باشه

ایام به کامنت عزیزم♥️♥️

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عشق من🥰دقیقا همینطوره

سلام به روی ماهت فرشته جانم😘❤❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دقیقا ارزش خوندن ندارندیگه کسی ک بخواد بخونه متوجه میشه حقارت ایناروکاش خدا انقدر بهشون بده ک دیگه د ...

اصلا حرف بدی نزدی 

نمیدونم چرا این برداشت شد

اصلا حرف بدی نزدی نمیدونم چرا این برداشت شد

گویا این و دوستش کینه و عقده قدیمی داشتن و بخاطد شرایط زندگیشون عصبانی😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اصلا حرف بدی نزدی نمیدونم چرا این برداشت شد

بعضی کاربرا به نازنین حسادت میکنن 🥴 

که ریشه حسادت شون هم مشخصه منتظرن نازنین چیزی بگه بپرن بهش  

خدا فقط بهشون آرامش بده که انقد گیر ندن به کاربرهای دیگه🙏😬 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

🤣 خشم دارن ‌

اینکه  خوبه چند وقت پیش مصی تاپیک زد عکس عادی گزاشت 🫥یکی برگشت به بنده خدا گفت تو اهل پز دادن هستی همیشه پز میدی. پشت بندش رفته بود تاپیک زده بود راجبش 😐 که شاخ نکنید کاربرهارو 

اصلا موندم این حجم از عقده از کجا اومده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

نازنین ِعزیزم ،من متوجه حرفات شدم ،نمیدونم چرا جور دیگه برداشت شده ،خودت ناراحت نکن💕

نازنین ِعزیزم ،من متوجه حرفات شدم ،نمیدونم چرا جور دیگه برداشت شده ،خودت ناراحت نکن💕

ممنونم از درک و هوشت خوشگلم❤❤

این ۲ نفر عقده قبلی داشتن درزاشون اینجا وا شد یهو

ببخشید منم مجبور شدم جواب بدم گلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
ممنونم از درک و هوشت خوشگلم❤❤این ۲ نفر عقده قبلی داشتن درزاشون اینجا وا شد یهوببخشید منم مجبور شدم ج ...

اره متوجه شدم عزیزم ،انگار منتظر یه حرف کوچیک بودن

نبودم وگرنه تاپیک میبستم که دلخوری و اعصاب خوری  کش پیدا نکنه❤

اره متوجه شدم عزیزم ،انگار منتظر یه حرف کوچیک بودننبودم وگرنه تاپیک میبستم که دلخوری و اعصاب خوری ک ...

فدای سرت گلم❤

مهم خوودتی ک متوجه منظورم شدی

🤣 خشم دارن ‌اینکه خوبه چند وقت پیش مصی تاپیک زد عکس عادی گزاشت 🫥یکی برگشت به بنده خدا گفت تو اهل ...

مادرم بالهایت کو؟

همچین جیزی

اون دوست تاتیه شایدم خودشه همیشه همه جا همینه😅