2777
2789
عنوان

هیچوقت تصورم از ازدواج این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 67 پست
واییی منم مثل شما بعد طلاق مستقیم رفتم سر عمل زیبایی لابیا بعدش میخواستم دماغمو بکنم ک منصرف شدم تا ...

عمل کن . من هم عمل زیبایی کردم . حال میده 😁🤌

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم همینجور ولی من جدا شدم ازش . فقط اون روح روانی که ازم نابود کرد هیچوقت خوب نشد . بی اعتماد به ...

منم الان تو همین وضعیتم…هرچقدر همه ازم تعریف میکنن باز به چشمم نمیاد تو ذهنم میگم اگه خوبم چرا پس به چشم شوهرم نیومد هیچوقت؟چرا همیشه ضعفامو بزرگش کرد؟چرا هیچوقت منو نخواست؟

واییی منم مثل شما بعد طلاق مستقیم رفتم سر عمل زیبایی لابیا بعدش میخواستم دماغمو بکنم ک منصرف شدم تا ...

الان منو میبینه حالش بد میشه . حتی یه بار بهم گفت همه میگن دوباره ازدواج کنید گفتم هر کی گفته بی خود کرده تو هم هیچوقت اینو تکرار نکن . لال شد 😁😁

حالا افتاد گردن پدر مادر؟؟؟؟؟ بگو خودم شوهر میخاستم

نمک نزن رو زخم کسی اگر نمبتونید مرحم باشید حداقل سکوت کنید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بنظرم خودتو اولويت قرار بدهاينجورى هم حس زندگى بهت برميگردههم اون ميبينتت

اینکارم کردم نشد

بدتر عصبی میشه از اینکه به خودم اهمیت میدم

چون درامد ندارم نمیتونم یه سری کارارو انجام بدم مثلا نمیتونم برم باشگاه،کلاسای اموزشی،یا بخوام لباسای جدید بگیرم و به خودم برسم

منم الان تو همین وضعیتم…هرچقدر همه ازم تعریف میکنن باز به چشمم نمیاد تو ذهنم میگم اگه خوبم چرا پس به ...

عزیزم اینا خودشون مریض روحی هستن . بعد ها که جدا شدم بهم گفت من یه زر واسه خودم میزدم دیگه ولی نمیدونه که من روحم نابود شده 

اخ دخترم قلبم از غصه هات درد گرفت.. از من بشنو و دیگه تحمل نکن، باقی عمرتو برو و ازادو رها زندگی کن ...

کاش میتونستم 😭

واقعااا نیاز داشتم یکی فقط خودمو ببینه و درکم کنه با پیام شما اشکم دراومد

کاش واقعا یکی میتونست کمکم کنه بهم بگه نترس فقط کاری که خوشحالت میکنه رو انجام بده

حالا ی دختر خانمی ک تو ی روستایی هست می خواد با ی آقایی ک من می شناسمش و زن اولش و طلاق داده و چند تا صیغه و غیره داشته ازدواج کنه دلم می خواد دختره رو پیدا کنم بگم نکن بنده خدا

ی خانم بی بضاعت هم هست 

اینکارم کردم نشدبدتر عصبی میشه از اینکه به خودم اهمیت میدمچون درامد ندارم نمیتونم یه سری کارارو انجا ...

عزيزم مگه ميتونه نده وظيفشه

اگرم نميده بهش بگو خودم ميخوام كاركنم 

قشنگم شوهر شما مشکل تربیتی و شخصیتی داره خب

اصن راهش این نیس خانواده شو فراموش کنه

راهش اینه تعادل رو یاد بگیره و بین شما و خانوادش رعایت کنه

الانم یا می‌بایست جدا بشی

یا تلاش کنی این تعادل رو با مصالحه یادش بدی و اصلاحش کنی البته اگر میدونی اصلاح پذیره

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
حالا ی دختر خانمی ک تو ی روستایی هست می خواد با ی آقایی ک من می شناسمش و زن اولش و طلاق داده و چند ت ...

اون دیگه داره خودشو به فنا میده 😑😑

به سال نکشید سریع اقدام کردم من کم طاقتم نمیتونم تحمل کنم

پروسه ی طلاقت چقدر طول کشید؟

من یکبار تا دم طلاق رفتم ولی انقدر به خونوادم فشار اوردن که برگشتم

از ترس همین چیزا جدا نمیشم طاقت تحمل اون وضعیتو دیکه ندارم