2777
2789
عنوان

هیچوقت تصورم از ازدواج این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 66 پست
من بچه ندارم و فکر نمیکنم هیچوقت تو این زندگی و با این ادم بچه دار شمولی برای جدا شدن هم انقدر قوی ن ...

زودی به بچه فکر نکن اول درستش کن بعد بچه دار شو ولی از من می‌شنوی ذات آدما هیچوقت تغییر نمیکنه فقط یه مدت شاید خود ظاهری شون رو تغییر بدن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
فاصله مکانی خونه رو از خونوادش جدا کردیم و اینکه یه جنگ بزرگ راه انداختم بالاخره بعد از ده سال گفتم ...

منم یبار اینکارو کردم رفتم ک جدا شم

اومد کفت درست میشم عوض میشم

واقعا هم عوض شده بود تا حدودی خیلی بهتر از قبل بود دیگه به خونوادش اجازه ی دخالت نمیداد

اما الان چند وقته بدتر از قبلش شده حتی 

خونوادش ادمای به شدت حسود و عقده ای هستن اصلا دوس ندارن ما با هم خوب باشیم همیشه ام پس ذهنشون به جداییمون فکر میکنن؛واسه همین شوهرمو دائما بدبین میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یبار اینکارو کردم رفتم ک جدا شماومد کفت درست میشم عوض میشمواقعا هم عوض شده بود تا حدودی خیلی بهت ...

نمیدونم به خدا هیچوقت تشویق به جدایی نمیکنم ولی خوب فکر کن ببین میتونی کنار همچین آدمی آرامش داشته باشی من شخصا به خاطر بچه هام موندم حسی بهش ندارم فقط واسه اینا قبول کردم زندگی کنم شاید در آینده جدا بشم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
اخه بدی قضیه اینکه مرده بی پولم هست مستاجر راننده تاکسیزنگ زده بود پول قرض بگیره برای خرید انگشتر بر ...

وااای خدا 😔بنده خدا دختره . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️