2777
2789
عنوان

هیچوقت تصورم از ازدواج این نبود

935 بازدید | 66 پست

همیشه فکر میکردم با عشق ازدواج میکنم و تموم مشکلات زندگی فقط مشکل مالی و اینجور چیزاست که با عشق میشه حلش کرد… فکرشو نمیکردم وارد زندگی مردی میشم که هیچوقت به زنش به دید معشوقه نگاه نمیکنه و اونو یه دختر غریبه میدونه که صرفا داره باهاش زندگی میکنه و تموم عشق و محبت خالصانش برای خانوادشه🙂هیچوقت کنارش احساس زنانگی نکردم و همه ی اعتماد به نفس و شوق زندگی رو تو وجودم کشت…مثل مرده ی متحرکی شدم که دیگه هیچی براش مهم نیس

کاش پدر مادرا میتونستن بچه هاشونو فراموش کنن تا امثال من  از ترس غصه خوردنشون تن به هر خفتی ندن💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم همینجور ولی من جدا شدم ازش . فقط  اون روح روانی که ازم نابود کرد هیچوقت خوب نشد . بی اعتماد به نفس ترینم همش میگم من کی هستم که کسی منو بخواد . اینقدر که منو خار و خفیف کرد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

حالا افتاد گردن پدر مادر؟؟؟؟؟ بگو خودم شوهر میخاستم

منظورم این بود به خاطر اینکه خونوادم ناراحت نشن ازش جدا نمیشم

گردنشون نمیندازم ولی ازدواجمم به خاطر اونا بود کاملا سنتی و تو عمل انجام شده قرار گرفته

حالا افتاد گردن پدر مادر؟؟؟؟؟ بگو خودم شوهر میخاستم

الان ایشون حرفشون یه چیز دیگه بود . گفت کاش میشد آدم فکر غصه پدر و مادرشو نکنه و خودشو راحت کنه .نگفت اونا مقصرن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اخ دخترم قلبم از غصه هات درد گرفت.. از من بشنو و دیگه تحمل نکن، باقی عمرتو برو و ازادو رها زندگی کن طلاق بگیر و یبار تو زندگیت به هیچکس بجز خودت فکر نکن. روح درماندت به کمکت نیاز داره، خودتو از این عذابو درد نجات بده.. برو.. 

من هم همینجور ولی من جدا شدم ازش . فقط اون روح روانی که ازم نابود کرد هیچوقت خوب نشد . بی اعتماد به ...

واییی منم مثل شما 

بعد طلاق مستقیم رفتم سر عمل زیبایی لابیا 

بعدش میخواستم دماغمو بکنم ک منصرف شدم 

تا یکم به خودم اومدم