2777
2789
عنوان

چرا هر روز چاق تر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای منم منظم بود این اواخر در حد دو سه روز این ور اون ور میشد که همه میگفتن طبیعیه ولی توی سو ...

ای بابا🥺 ولی یه تغییر تو پریودم جدیدا دارم اینکه قبلا هفت روزه بودم الان شده سه روز 

ای بابا🥺 ولی یه تغییر تو پریودم جدیدا دارم اینکه قبلا هفت روزه بودم الان شده سه روز

همون دیگه 

واسه منم روزای پریودم کم شد 

برو از لحاظ تنبلی تخمدان بررسی شو، ضرر که نداره 

خیالت راحت میشه

30 در حدی که تا همین هفته قبل یک ماه پی پی نکردم 😐 آخرش شیاف بیزاکودیل گذاشتم

ی ازمایش کامل بده

سونو هم بگو بنویسه 

ازاول اگه یبوست داشتی ک باید رعایت کنی

بواسیر نداری ؟ ک اونم ازیبوسته 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
ی ازمایش کامل بدهسونو هم بگو بنویسه ازاول اگه یبوست داشتی ک باید رعایت کنیبواسیر نداری ؟ ک اونم ازیب ...

نه بواسیر ندارم مشکل یبوستم خیلی قدیمی هست 

ده ساله درگیرم اما شش ماه اخیر خیلی بدتر شدم خیلی بدتر

نه بواسیر ندارم مشکل یبوستم خیلی قدیمی هست ده ساله درگیرم اما شش ماه اخیر خیلی بدتر شدم خیلی بدتر

دکتر رفتی بگو 

ولی ببین 

کاهو سبزیجات میوه هایی مث کیوی خیار نارنگی 

اب زیاد  مصرف اب جوش در صبح ناشتا 

خرما و گردو و بادام مغزیجات مصرف کن 

دمنوش گل محمدی گل محمدی رو توچای مصرف کن

گلاب خوبه 

انجیر خشک و تر 

نفخ و باد شکم هم داری؟

تو یبوستت شکمتم درد میکنه؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
دکتر رفتی بگو ولی ببین کاهو سبزیجات میوه هایی مث کیوی خیار نارنگی اب زیاد مصرف اب جوش در صبح ناشتا ...

تمام این موارد رو تو این سالها امتحان کردم و هر کدوم تا مدتی جواب داد ولی بعدش بهش مقاوم شدم 

به جز گل محمدی 

که یک نفر دیگه هم از آشناها گفته دم کنم بخورم 

اینو هنوز امتحان نکردم 

استارتر یادم مونده بود مشکلت حل شد شوهرت از بلاک در آورد خیلی ناراحت شده بودم برات

آره از بلاک در آورده 

ولی مشکل حل نشده و هردو خیلی نسبت بهم سرد هستیم و من از این اوضاع خسته شدم طوری که امروز دارم به این فکر می کنم که خودم تموم کنم 

تمام این موارد رو تو این سالها امتحان کردم و هر کدوم تا مدتی جواب داد ولی بعدش بهش مقاوم شدم به جز گ ...

گل محمدی هم تنبل میکنه ها تو چای بریز گلش رو 

شکم درد هم داری؟