دلوین10 مدیر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 عنوان چرا هر روز چاق تر میشم | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 63 پست من رژیم هستم مشکلم این هست که قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۳ اما شکمم و پهلو هام به طرز عجیبی داره بزرگ میشه یعنی هر روز که بیدار میشم احساس می کنم نسبت به شب قبل بزرگتر شده این همه بزرگ شدن شکم در مدت کم خیلی عجیبه؟ ممکنه از یبوست باشه ؟ امروز | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوتاگلپسر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1383 چون پریودم منظم هست تا حالا به تنبلی شک نکرده بودم عزیزم برای منم منظم بود این اواخر در حد دو سه روز این ور اون ور میشد که همه میگفتن طبیعیه ولی توی سونو و آزمایش مشخص شد تنبلی شدید دارم
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 منم همین مشکلو دارم وزنم ۳ کیلو از شما کمتره اما شکمم بزرگه حس میکنموقتایی که مشغله و استرسم زیاد می ... الان مدتی هست استرس ندارم
عطرگلیاسم عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 1711 خب اگر با بقیه انداخت متناسب باشه خوبه من همه جام لاغر هست شکل سیب شدم نکنه بارداری وخبر نداری یه وقتایی میشه ها
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 عزیزم برای منم منظم بود این اواخر در حد دو سه روز این ور اون ور میشد که همه میگفتن طبیعیه ولی توی سو ... ای بابا🥺 ولی یه تغییر تو پریودم جدیدا دارم اینکه قبلا هفت روزه بودم الان شده سه روز
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 نکنه بارداری وخبر نداری یه وقتایی میشه ها نه آخرین بار عید نوروز رابطه داشتم همسرم ایران نیست
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 نکنه بارداری وخبر نداری یه وقتایی میشه ها و تو این هشت ماه پریود شدم
دوتاگلپسر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1383 ای بابا🥺 ولی یه تغییر تو پریودم جدیدا دارم اینکه قبلا هفت روزه بودم الان شده سه روز همون دیگه واسه منم روزای پریودم کم شد برو از لحاظ تنبلی تخمدان بررسی شو، ضرر که نداره خیالت راحت میشه
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4747 30 در حدی که تا همین هفته قبل یک ماه پی پی نکردم 😐 آخرش شیاف بیزاکودیل گذاشتم ی ازمایش کامل بدهسونو هم بگو بنویسه ازاول اگه یبوست داشتی ک باید رعایت کنیبواسیر نداری ؟ ک اونم ازیبوسته برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 همون دیگه واسه منم روزای پریودم کم شد برو از لحاظ تنبلی تخمدان بررسی شو، ضرر که نداره خیالت راحت میش ... باشه حتما میرم
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 ی ازمایش کامل بدهسونو هم بگو بنویسه ازاول اگه یبوست داشتی ک باید رعایت کنیبواسیر نداری ؟ ک اونم ازیب ... نه بواسیر ندارم مشکل یبوستم خیلی قدیمی هست ده ساله درگیرم اما شش ماه اخیر خیلی بدتر شدم خیلی بدتر
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4747 نه بواسیر ندارم مشکل یبوستم خیلی قدیمی هست ده ساله درگیرم اما شش ماه اخیر خیلی بدتر شدم خیلی بدتر دکتر رفتی بگو ولی ببین کاهو سبزیجات میوه هایی مث کیوی خیار نارنگی اب زیاد مصرف اب جوش در صبح ناشتا خرما و گردو و بادام مغزیجات مصرف کن دمنوش گل محمدی گل محمدی رو توچای مصرف کنگلاب خوبه انجیر خشک و تر نفخ و باد شکم هم داری؟تو یبوستت شکمتم درد میکنه؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
النازز۷۶ عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 414 نه بواسیر ندارم مشکل یبوستم خیلی قدیمی هست ده ساله درگیرم اما شش ماه اخیر خیلی بدتر شدم خیلی بدتر استارتر یادم مونده بود مشکلت حل شد شوهرت از بلاک در آورد خیلی ناراحت شده بودم برات
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 دکتر رفتی بگو ولی ببین کاهو سبزیجات میوه هایی مث کیوی خیار نارنگی اب زیاد مصرف اب جوش در صبح ناشتا ... تمام این موارد رو تو این سالها امتحان کردم و هر کدوم تا مدتی جواب داد ولی بعدش بهش مقاوم شدم به جز گل محمدی که یک نفر دیگه هم از آشناها گفته دم کنم بخورم اینو هنوز امتحان نکردم
دلوین10 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 9547 استارتر یادم مونده بود مشکلت حل شد شوهرت از بلاک در آورد خیلی ناراحت شده بودم برات آره از بلاک در آورده ولی مشکل حل نشده و هردو خیلی نسبت بهم سرد هستیم و من از این اوضاع خسته شدم طوری که امروز دارم به این فکر می کنم که خودم تموم کنم
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 4747 تمام این موارد رو تو این سالها امتحان کردم و هر کدوم تا مدتی جواب داد ولی بعدش بهش مقاوم شدم به جز گ ... گل محمدی هم تنبل میکنه ها تو چای بریز گلش رو شکم درد هم داری؟ برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم