بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش و خودت رو بخاطر پدرت ناراحت نکن خداروشکر که خودت میتونی مخارجتو بدست بیاری
هم دارم مخارج خودمم میدم هم داداشم
پدرم بیخیال زندکی شده و داستان های خودش
یک ذره عقل نداره
مرسی امیدوارم خدا هوامونو داشته باشه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
شما بگید کدوم شهرید در هر شهری افرادی هستن که بتونن کمک کنن روحانیتون . خیرین . باید بتونید ارتباط بگیرید باهاشون مساله تونو بگید اینکاری نیست که تو تک و تنها یاتو نینیسایت حل کنی عزیزم بفکر خودت باش
هم دارم مخارج خودمم میدم هم داداشمپدرم بیخیال زندکی شده و داستان های خودشیک ذره عقل نداره مرسی امیدو ...
آفرین بهت دمت گرم امیدوارم همیشه موفق باشی
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید