2777
2789
عنوان

پارتنرم درکی از لباس اورسایز نداره

210 بازدید | 15 پست

یه پالتو بلند اور سایز پوشیدم

یقه و استیناش خیلی گشاده 

بعد برگشت گفت چند کیلو شدی؟ 😑

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی هم پتومه هم لحاف 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
😂😂😂

وای خیلی بهم برخورد 

نمیدونم چرا همه گفتن خیلی بهت میاد این پالتو 

مخصوصا ک موقع نشستن گنده تر دیده میشه ،

خیلی بد بود بعدش فهمید حالت قهر شدم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

میگفتی هم پتومه هم لحاف

اینهمه پول این پالتو دادم

پارسال کلی با همین نظر مثبت گرفتم

این خیلی سنگین نظرش منفی بود واقعا ناراحت شدم 🤧😂

اینهمه پول این پالتو دادمپارسال کلی با همین نظر مثبت گرفتماین خیلی سنگین نظرش منفی بود واقعا ناراحت ...

ناراحت نباش عزیزم همیشه ب شادی بپوشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چقد برا. نسل جدید این چیزا مهم شده زنو عین گوشت میبینن بلانسبت😵‍💫

دیگه حرف زدنم نیومد 

واقعا چجوری فکر کرد ک من اینهمه شدم یهو 😑😂

آخه پالتو چسبون دیگه مد نیست دوما اینجا خیلی سرده دیگه چیکار کنم 

مثلا خواستم مد روز باشم🥶🤣

ناراحت نباش عزیزم همیشه ب شادی بپوشی

ارتباطم رو قطع کنم باهاش؟ 

ارتباطم رو قطع کنم باهاش؟

ن بخاطر این حرف ک نباید قطع کنی 

ولی بگو ک مثلا مواظب حرفات باش من ناراحت میشم

تو مدل خودت باش جیگر آدمشو عوض کن

آخه جالبه پارسال با همین لباس چندین تا پیشنهاد ازدواج داشتم

چندتا از فامیل و دوستا گفتن بهت میاد 

برا پز دادن نمیگم منظورم اینه اگ خیلی بدهیکل و داغون دیده میشدم اونقدر اصرار نمیکرد هیچکی

الان واقعا بعد اون حرفش حتی نتونستم پنهان کنم  کنارش و سرد شدم باهاش 

نمیدونم من زودرنجم یا ....

ن بخاطر این حرف ک نباید قطع کنی ولی بگو ک مثلا مواظب حرفات باش من ناراحت میشم

آخه خیر سرش اومده خواستگاری همراه خانواده اش،

اولش هم گفت خوشگل هستید از چهرتون خوشم میاد و اون موقع لباسم هم فیت تنم بود 

حس میکنم فرد ظاهر بینی هست امروزم سریع گفت چندکیلو شدی

احتمالا همیشه باید لباس فیت بپوشم و زیبا باشم در بقیه موارد اقا خوشش نمیاد😒