2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 132 پست
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا

اون دیگه به خودشون مربوطه ، شما اگه میدونستی دراین حد هیچی نداره نباید زنش میشدی ...حالا که شدی پای انتخابت بمون ...از اول اوضاعش را دیدی و قبول کردی ، پس حرفی بزنی خودت بده میشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی میخوای بگی ،بگی نفروش نخور بده من بخور م ،چقدر پرتوقعید

کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعنی اون مادر پدر مسئول چی ان؟

عزیزم تو شرایط شوهرتو میدونستی و باهاش ازدواج کردی. مگه شما برای اونا چیکار میکنین که اونا بخاطر شما از شکم و رفاه خودشون بگذرن؟ دیگه آخر عمری بذارین خوش باشن لااقل

کج کلاه خان یارمه

مال خودشه به هر کی دلش بخواد نمیده  به هر کی دلش بخواد میده  منم باشم با رغبت به کسی که شاغله و برای زندگیش تلاش میکنه کمک و محبت میکنم   به کسی که چشمش به دست بقیه باشه و بیکار و طلبکاره اهمیت نمیدم   به جای طلبکار بودن از اونا شوهرتو بفرست سر کار ازش بخواه زندگیشو اداره کنه 

اتفاقا شما از این موضوع برای خودتون نردبون بسازید برید بالا

حالا که فهمیدید برای کسی مهم نیست 

که شما پولدار باشی یافقیر

به خودتون بیاید 

زن و شوهر کار کنید تا محتاج کسی نباشید

بعضی ها بلانسبت جمع بی عار هستن. مثل خانواده شوهرم.زنگ زدیم ۲۰۰ هزار تومن پول قرض بدن ندادن گفتن برین بمیرین وقتی نمیتونین خرج خودتونو در بیارین

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

حق داری اما اگه بگه مال خودمه دوست دارم اتیشش بزنم اصلا. چی میگی؟

اولا پیام نده زنگ بزن. تو تلفن با مهربونی و... حرف دلتو بزن بگو مامان خیلی اوضاع مالی پسرتون بد شده و من به خانواده خودم روم نمیشه بگم به شما میگم ... ببین چی در جوابت میگه

کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...

بجای اینکارا شوهرتو بفرس بره سرکار انتظار نداشته باش شوهرت بشینه خونه پدر مادرش بیارن خرجی شمارو بدن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اون دیگه به خودشون مربوطه ، شما اگه میدونستی دراین حد هیچی نداره نباید زنش میشدی ...حالا که شدی پای ...

اول اینطور نبود و گفتن برای پسرمون یه کاری میکنیم و داریم و وضع خوببی داریم 

کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...

بچه نه مرد گنده سی چهل ساله 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀