همه چیزشون فروختن و دارن میفروشن چیز دیگه دیگه ن بجز،به خونه از دم میخورن و میرن جلو با اینکه حقوق دارن و شرایط ما بده پسرش بیکار خونه نداره بنظرتون پیام بدم بهش چی بگم ؟راهنمایی کنید خیلی ناراحت و عصبانی ام بقیه بچه هاش دارن و پولدارن بوقتش له اونا کمک کرد اما ما نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا
برای اینکه ی تن لش بیکار به دنیا آورده باشه شوهرت عرضه کارکردن و اداره زندگی نداره چرا زن گرفت البته اینو بگم اگه معلول قطع نخاعیه آره حق داری مادرش باید خرجشو بده
کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...
شوهرت مستقله زندگی مستقل داره خودش باید بره کار کنه،قرار نیس تاآخر عمر خانوادش خرجشو بدن،به جای توقع بیجا از مادرشوهرت،شوهرتو بفرست سرکار🙄🙄
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
عمه ی من اینجوریه ، خیابون ولیعصر میشستن .. فروخت رفت پایینتر اضافه پوله رو خوردن ... هی پایینتر هی پایینتر الان ته تهرانه دیگه بفروشه م چیزی عایدش نمیشه میخواد بره مستاجری .. بعد وقتی خونه میفروشه عقلشم کارنمیکنه ، همونو ۲ ۳ ماه لاکچری زندگی میکنه تموم شد باز زندگی مث قبل ..