همه چیزشون فروختن و دارن میفروشن چیز دیگه دیگه ن بجز،به خونه از دم میخورن و میرن جلو با اینکه حقوق دارن و شرایط ما بده پسرش بیکار خونه نداره بنظرتون پیام بدم بهش چی بگم ؟راهنمایی کنید خیلی ناراحت و عصبانی ام بقیه بچه هاش دارن و پولدارن بوقتش له اونا کمک کرد اما ما نه
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا
اون دیگه به خودشون مربوطه ، شما اگه میدونستی دراین حد هیچی نداره نباید زنش میشدی ...حالا که شدی پای انتخابت بمون ...از اول اوضاعش را دیدی و قبول کردی ، پس حرفی بزنی خودت بده میشی ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا
عزیزم تو شرایط شوهرتو میدونستی و باهاش ازدواج کردی. مگه شما برای اونا چیکار میکنین که اونا بخاطر شما از شکم و رفاه خودشون بگذرن؟ دیگه آخر عمری بذارین خوش باشن لااقل
مال خودشه به هر کی دلش بخواد نمیده به هر کی دلش بخواد میده منم باشم با رغبت به کسی که شاغله و برای زندگیش تلاش میکنه کمک و محبت میکنم به کسی که چشمش به دست بقیه باشه و بیکار و طلبکاره اهمیت نمیدم به جای طلبکار بودن از اونا شوهرتو بفرست سر کار ازش بخواه زندگیشو اداره کنه
حق داری اما اگه بگه مال خودمه دوست دارم اتیشش بزنم اصلا. چی میگی؟
اولا پیام نده زنگ بزن. تو تلفن با مهربونی و... حرف دلتو بزن بگو مامان خیلی اوضاع مالی پسرتون بد شده و من به خانواده خودم روم نمیشه بگم به شما میگم ... ببین چی در جوابت میگه
کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...
بجای اینکارا شوهرتو بفرس بره سرکار انتظار نداشته باش شوهرت بشینه خونه پدر مادرش بیارن خرجی شمارو بدن
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘