2777
2789
عنوان

حساسیت به شیر خشک

45 بازدید | 16 پست

بچم اوایل خوب بود صورتش، بعد شیرخشکش رو عوض کردم بهش سیمیلاک دادم نوزادم پر صورت و گردنش جوشای قرمز شد، دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره، شیر‌خشک پپتی بده بهش و خودتم لبنیات گاوی نخور یا شیر خشک بز، دیگه منم ندادم و فقط شیرخشک بز دادم ، خوب شد ، یه شیرخشک هیپ هم داشتم گفتم بزار قاطی کنم با بز و بدم بهش، بازم خوب بود و جوش نزد، شوهرم گفت سیمیلاکم قاطی کن با بز بده ، این حساسیت نداره و از این حرفا، سیمیلاک رو دادم دوباره جوش زد ، به نظرتون میشه فقط به یه نوع شیرخشک حساسیت داشته باشه؟ مثلا فقط به سیمیلاک حساسه، کسی بچش به مارک شیری اینطوری بوده که جوش بزنه، اخه هیپ هم پروتئین گاوی داره پس چرا میدادم جوش نزد 

یه فوق تخصص گوارش اطفال میگفت به هیچ وجه خودسرانه شیر رو عوض نکنید چون ترکیبات هر شیر فرق میکنه و روده بچه به اون عادت کرده یهو یه مارک دیگه بهش میدید. نکنید اینکارو

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرخشک هارو قاطی میکنی و خودسرانه عوض میکنی میدونی چه آسیبی به روده هاش میزنی؟؟؟؟

اخه دکتر گفت بز بده منم فقط بز دادم، بعد دیدم یبوست گرفته بچه اذیته، قاطی کردم بفهمم به چی حساسیت داره، به کدوماشون ، مجبورم شیرخشکارو عوض کنم تا بفهمم کدوم بهش میسازه، اخه از وقتی شیر بز میخوره یبوست گرفته 

یه فوق تخصص گوارش اطفال میگفت به هیچ وجه خودسرانه شیر رو عوض نکنید چون ترکیبات هر شیر فرق میکنه و رو ...

اخه تا الان هیچ کدوم از شیرخشک ها بهش نساخته ، دکتر که گفت کلا گاوی نده، بز هم دادم یبوست گرفته ، نمیدونم چی بدم بهش

اخه دکتر گفت بز بده منم فقط بز دادم، بعد دیدم یبوست گرفته بچه اذیته، قاطی کردم بفهمم به چی حساسیت دا ...

فوق تخصص گوارش اطفال ببر حتما. منم بچه م اوایل شیرخشک کمکی می‌خورد مبخواستم کلا شیرخشکیش کنم فهمیدم حساسیت داره فقط شیرخشک اپتامیل پپتی برای حساسیت خوبه. اونم از طعمش خوشش نیومد و کلا بیخیال شیرخشک شدم شیر خودمو میدم. شماهم آپتامیل پپتی رو امتحان کن

فوق تخصص گوارش اطفال ببر حتما. منم بچه م اوایل شیرخشک کمکی می‌خورد مبخواستم کلا شیرخشکیش کنم فهمیدم ...

باشه عزیزم، من شیر خودمم میخوره ولی سیر نمیشه مجبورم بعدش شیرخشکم بدم

باشه عزیزم، من شیر خودمم میخوره ولی سیر نمیشه مجبورم بعدش شیرخشکم بدم

سعی کن خودتو تقویت کنی شیرت زیاد شه شیرخشک نده این تجربه منه،  حساسیت به شیرخشک خیلی اذیت میکنه بچه هارو ..دل درد و سوزش معده میگیرن طفلیا

سعی کن خودتو تقویت کنی شیرت زیاد شه شیرخشک نده این تجربه منه، حساسیت به شیرخشک خیلی اذیت میکنه بچه ...

والا نمیدونم چی بخورم شیرم زیاد بشه، بچم هم مک کم میزنه و سریع خوابش میبره زیر سینم 

والا نمیدونم چی بخورم شیرم زیاد بشه، بچم هم مک کم میزنه و سریع خوابش میبره زیر سینم

اینا واسه من مفید بود: دلستر تلخ، عرق رازیانه و زیره، آبگوشت،  لوبیا پلو ، ماهی ، کنجد و خرما ، میوه ، شیره انگور با آب قاطی میکردم میخوردم...مخصوصا دلستر عالیه و عرق رازیانه 

منم شیر و لبنیات نمی‌خورم 

یه فوق تخصص گوارش اطفال میگفت به هیچ وجه خودسرانه شیر رو عوض نکنید چون ترکیبات هر شیر فرق میکنه و رو ...

من پسرم نان میخورد 

یبوست شدید گرفت حتی با وازلین و سوپ اینا هم کارش راه نمیفتاد 

باید شیاف استفاده میکردم

عوض کردم و خوب شد

الان اشتباه کردم؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
من پسرم نان میخورد یبوست شدید گرفت حتی با وازلین و سوپ اینا هم کارش راه نمیفتاد باید شیاف استفاده می ...

نه عزیزم منظورم این بود بدون دلیل و هی راه به راه عوض کنی ...الان اسی میگه شیر سیمیلاک به بچه نساخته بعد دوباره با شیرخشک بز قاطیش کرده 

نه عزیزم منظورم این بود بدون دلیل و هی راه به راه عوض کنی ...الان اسی میگه شیر سیمیلاک به بچه نساخته ...

کلا میگن نباید شیر خشک قاطی کرد با برند دیگه 

الهی همه ی بچه ها سالم باشن

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.