2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 202 پست
بله درسته منم میگم اگه اقایون قبول نمیکنن به خاطر شنیدن امثال این داستان هاست و کاملا حق دارن هم خا ...

الان که نامزد اسی قبول کرده و داره سوال می‌پرسه ایا این جوری خوبه یا نه ..بحث بقیه مردها نبود که ..بازم میگم چه خانم چه آقا با توجه به شرایطشون مهر تعیین میکنند .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عیب نداره اقایون هم ضامن اینده میزارن پس برای خودشون

یه سوال شما آقا هستین چجوری یه مرد حق طلاق رو به زنش میده؟ یعنی براش مهم نیست؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

ضامن بذارن به قول دوستان مردا هر کاری بخوان میکنن کمتر مردی هست خیانت نکنه زنا باید خودشونو قوی کنن آرزومه که هیچ زنی به خاطر بچه هاش یا اینکه مستقل نیست مجبور نباشه یه مرد رو تحمل کنه که زندگیو براش زهر کرده 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

مهریه خوبختی و ارامش رو تضمین نمیکنه اما اینده ی زن رو میتونه تضمین کنه ، خیلیا با بخشیدن مهریه حضانت بچه و طلاق رو گرفتن 

خلیا از موارد هم باعث ترس طرف شده که دیگه دنبال کثافت کاری نره ، اما خب در همه موارد اینجوری نیست ممکنه از مرد سواستفاده بشه

باشه ؛ حق با تو

یه سوال شما آقا هستین چجوری یه مرد حق طلاق رو به زنش میده؟ یعنی براش مهم نیست؟

بعضیا میدن بغضیا نمیدن

بعضیا میترسن بدن به زن و بعصیا هم نمیدن چون دلیل دارن

ازدواج یک قرارداد زندگی هست باید نه حق زن خورده بشه نه حق مرد

ولی خانم های سایت اعتقاد دارن فقط زن ها مهمن و مردا هیچی نیستن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

خواستی کلاس بزاری

شما اینجوری فکر کن چه دوره زمونه ای شده که یه سوال هم بپرسی میگن میخوای کلاس بذاری 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بعضیا میدن بغضیا نمیدنبعضیا میترسن بدن به زن و بعصیا هم نمیدن چون دلیل دارنازدواج یک قرارداد زندگی ه ...

من بعد ۱۰ سال این حقو ازش گرفتم الان دائم ترس اینو داره که برم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
شما اینجوری فکر کن چه دوره زمونه ای شده که یه سوال هم بپرسی میگن میخوای کلاس بذاری

والا مرد جماعت حتی اگه مهریه سنگین هم بزاری به جدایی  خدایی نکرده که برسه‌حاضره همونم بده‌ و عین خیالشم نیست اون خونه‌رو‌بزن به‌نامت مهریه هم همون‌۱۱۴ خوبه ب

بعضیا میدن بغضیا نمیدنبعضیا میترسن بدن به زن و بعصیا هم نمیدن چون دلیل دارنازدواج یک قرارداد زندگی ه ...

بزرگوار شما اسلحه رو سرت نیست که مهر بالا قبول کنی شما باید بری خواستگاری کسی که به مهر که مد نظر شماست راضی باشه ..هر خانم یا آقایی با توجه به شرایط زندگی و خانواده خودشون مهر تعیین میکنند .چون شما به مهر پایین اعتقاد داری قرار نیست همه مثل شما فکر کنند که ..