من مهریه رو گفتم 300 سکه به بالا اما نامزدم میگه آپارتمان به نامت میکنم ولی 114 تا سکه باشه مهریت به نظرتون قبول کنم؟ از طرفی من دلم میخواست مهریم بالا باشه که در آینده ضامن زندگیم باشه یه موضوع دیگم هست این که مدام میگه سال دیگه عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون در صورتی که هنوز تازه نامزد شدیم سن خودمم کمه نظرتون چیه دلیل اصرارش چی میتونه باشه
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
خوب اقایون چی خانوم گلی ؟ اقایون نباید به فکر اینده شون باشن که اگر خانوم بد بود چیکار کنن؟ مدت پیش ...
بله همونطور که مرد بد هست زن بد هم هست اما من دارم نسبت به اموال نامزدم میگم که باید انقد مهریه بده و خونه به نامم بزنه الان اگه از اموال و اینا حرف میزدم همه میگفتن داری پز میدی ترجیح میدم هیچی نگم فقط راهنمایی خواستم
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبل عقد توی عقدنامه بنویسه بابت بخشش بخشی از مهریه این آپارتمان به نامش شده ولی باقی مهریه طبق قرار قبلی پابرجاست.اینطوری بعد نمیتونه خونه رو ازت بگیره
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
۱۱۴ تا بیشتر قابل اجرا گذاشتن نیست البته بستگی به این داره که اقا چقدر سرمایه دارن و میخوان مهریه بدن یانه
ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده! (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/