2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 202 پست
خوب اقایون چی خانوم گلی ؟ اقایون نباید به فکر اینده شون باشن که اگر خانوم بد بود چیکار کنن؟ مدت پیش ...

بله همونطور که مرد بد هست زن بد هم هست اما من دارم نسبت به اموال نامزدم میگم که باید انقد مهریه بده و خونه به نامم بزنه الان اگه از اموال و اینا حرف میزدم همه میگفتن داری پز میدی ترجیح میدم هیچی نگم فقط راهنمایی خواستم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا می‌تونه همون اول مهریه بالا قبول نکنه کسی که مجبورش نکرده که

بله درسته منم  میگم اگه اقایون قبول نمیکنن به خاطر شنیدن امثال این داستان هاست و کاملا حق دارن 

هم خانوم به فکر ایندش باید باشه هم اقایون 

گفت میزنم قبل از عقد

قبل عقد توی عقدنامه بنویسه بابت بخشش بخشی از مهریه این آپارتمان به نامش شده ولی باقی مهریه طبق قرار قبلی پابرجاست.اینطوری بعد نمیتونه خونه رو ازت بگیره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
آره هست

عیب نداره 

اقایون هم ضامن اینده میزارن پس برای خودشون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

۱۱۴ تا بیشتر قابل اجرا گذاشتن نیست البته بستگی به این داره که اقا چقدر سرمایه دارن و میخوان مهریه بدن یانه

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
قبل عقد توی عقدنامه بنویسه بابت بخشش بخشی از مهریه این آپارتمان به نامش شده ولی باقی مهریه طبق قرار ...

مرسی عزیزم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟