2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8240 بازدید | 204 پست

اینا تاثیر یه عده پدر و مادر کوته فکر و نادون هست

که گوشی میخرن میدن دست بچه هاشون بدون اینکه توجه کنن اون بچه با اون گوشی چیکار میکنه

یه عده بچه بیگناه دیگه رو به فساد میکشن و وسوسه میکنن

هنوز خیلی مونده تاثیر این گوشی ها رو دست بچه ها ببینیم

حرفم بزنی میخورنت

خانه شماره 12 میدان گریمولد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیج روانشناسی خیلیم دخیل نیستن تو این اوضاعمادرای الان که میبینی استوری می کنن (هر جا حرف از غ ...

خاک تو سر همچین مادرایی 

خدا به دادومن برسه با این جامعه ای که داریم درست میکنیم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

باز کلاس ما که تجربی بودیم و درسا سخت‌تر بود بهتر بود مثلا و اوضاعش اون بود کلاس ریاضی فیزیکا‌ که اص ...

عهه

البته مدیر هم بی تاثیر نیست

مدیر ما خیلییییی سختگیر بود زیر ۱۷ میگفت تجدید نمونه میشین و...کلا خیلی اذیت می‌کرد 

کلا دبیرا رو وادار میکرد هرروز کلی امتحان و پرسش باشه

بچه ها زنگ تفریح ها هم کتاب دستشون بود یا با هم درس میخوندن

👊
شایدم از اونایی هستن ک بعدا جتسیتشون رو تغییر میدن

من قبلا ک مجرد بودم میرفتم سالن و کاشت ناخن انجام میدادم بعد یه دختر میومد من باخودم میکفتم این چقد قدبلنده صداشم بم بود و دخترونه نبود زیاد و حالت انگشتاشم دقیقا عین پسرا کشیده و بلند بود مشخص بود دستش پسرونه هس و تا مچ دستشم مو داشت اما زده بود موهاشو ... یبار برام سوال شد ازش پرسیدم گف ن من تغییر جنسیت دادم کلا پسر بودم از اول اما هیچ میلی ب دختر نداشتم و ب سمت پسر کشیده میشدم تا دخترو خلاصه چن سال بود ک تغییر جنسیت داده بود انقدم مهربون بود ولی مرتب ناخن میکاشت تیپ میزد موهاشم رنگ کرده بود😂اینا طفلیاباید تغییر جنسیت بدن دراخر ،چون هورمون تسترون مردانشون بیشتره

بابا ب پیر ب پیغمبر۹۰درصد مال همین گوشیا و فضای مجازیه..متاسفانه ملت نحوه ی درست استفاده از مجازی رو نمیدونن همه رد دادن از بچع تا بزرگسال امار خیانت زیاد شده امار طلاق زیاد شده قبح همه چی شکسته شده اینم از بچه های نسل جدید..من سوم راهنمایی بودم تازه فهمیدم رابطه جنسی چیه..پیش دانشگاهی بودم هنوز فک میکردم بچه از پشت دنیا میاد..گوشی نداشتم تا ترم۲دانشگاه..اثرات مخرب دنیای مجازی و غرب زدگی بچه هامونو نابود میکنه..اخه ما دهه شصتیا خداوکیلی کی اینجور بودیم اگه بود هم یک در هزار بود..خدا رحم کنه فقط چون فساد و فحشا جامعه رو برداشته

من قبلا ک مجرد بودم میرفتم سالن و کاشت ناخن انجام میدادم بعد یه دختر میومد من باخودم میکفتم این چقد ...

اره خب همه جوانب رو درنظر نمیگیرن شاید هورموناش بهم خورده شاید تحت تاثیر کلیپ ها قرارگرفته ونتونسته خودشو کنترل کنه بنظرم باهاشون صحبت کنن ریشه یابی کنن بهترمیتونن کمکشون کنن تا باکتک زدن فقط اوضاع رو بدترکنن

بچه های توی سن بلوغ دوس دارن این چیزارو تجربه کنن نباید به خاطر همین یه بار فک کنین اونا دیگه همجنس ...

نه در این حد لخت و کبود 

اونم دختر ۱۴ یا۱۵ ساله 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اخه مگه جنین پی پی هست که تو دستشویی مدرسه راحت دفع بشه .

🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس