2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7806 بازدید | 204 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی هم که هست پیج های روانشناسی مدام میگن مسایل جنسی رو بد و زشت برای بچه معرفی نکنید که بعداً ت ...

ما که تا پونزده شانزده سالگی نفهمیدیم یعنی رومون تاثیر گذاشت 

اینا هم حرف های غربیهاست. وگر نه قدیم که نمیگفتم به بچه ها بچه ها با حیا بزرگ میشدن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

۱۴۰۰ وارد دبیرستان شدم با اینکه مثلا نمونه دولتی بود و بچه درس خون بودن پر فساد و کثافت کاری بود از ...

نگوووو

من خودم هم نمونه و هم دولتی بودم ولی نمونه پدر و مادرا فرهنگی و اکثر بچه ها درسخون بودن و حتی فحش رکیک هم نمیشنیدم درحالیکه مدارس عادی زیاد می‌شنیدم 

تو فکرم هست خواهرم حتما نمونه و تیزهوشان بره چون بنظرم هم خانواده ها هشتیارترن هم بچه ها حواسشون به درسه

👊
اره همشون دوست پسر داشتند از این کارا میکردن بعد یکی که نامزد داشته مسخره میکردن

دقیقا . بعد من آدمی نبودم که بیام از مسائل خصوصیمو بگم اصلا با کسی دوست نبودم و حرفی نمیزدم کلا یه دوست داشتم 

بی شخصیتا رفته بودن الکی پشت سرم به مدیر مدرسه شکایت کرده بودن اونم گفته بود عقد کنی دیگه حق نداری بیای این مدرسه بچه‌ها رو از راه به در کنی 

دانش آموز مشکل دار نمی‌خوایم 

من که بعد ازدواج کلا قرار بود بیام شهر شوهرم ولی خیلی دلم شکست با این حرف 😪 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

مشکلات ماورایی یعنی چی

خرافه اگر نظر منو بخوای
😂😂 بابا اینا تاثیر هورمون های جنسی و نوجوونی و رسانه و جوگیری و حماقت و بی عقلیه
😂😂 وگرنه اگر به آب باشه، این همه ادم آب معدنی میخورند

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ری دم تو هرچی خاله اس یاد خاله آشغالم افتادم ک مامانم تحریک میکرد😮‍💨🤧استارتر با شما نیستم

ياد مادرشوهرم افتادم

منظور حرفاش  دقيقا با ادمه ولي تهشيه جوري جمله بندي ميكنه كه با تو نيستم ، همينجوري اين حرف رو زدم 😂

دیگ حالا اتفاقیه ک افتاده صد درصد کوتاهی از مادرشه ی جایی استباه کرده مثل الان که بزرگترین اشتباه رو کرده و اومده ب شما کفته!!!

عمه خاله غریبه هستن 

ی روزی از این جریان استفادت میکنی و میزنی تو روش

البته نمیدنم شاید ی خاله خوب ت دنیا باشه اونو ت باشی اسی❤️

نگوووومن خودم هم نمونه و هم دولتی بودم ولی نمونه پدر و مادرا فرهنگی و اکثر بچه ها درسخون بودن و حتی ...

باز کلاس ما که تجربی بودیم و درسا سخت‌تر بود بهتر بود مثلا و اوضاعش اون بود 

کلاس ریاضی فیزیکا‌ که اصلا نه مدرسه بهشون اهمیت می‌داد نه خودشون درست حسابی بودن ده برابر بدتر از کلاس ما بود 

الان همه مدرسه‌ها همینن دیگه جای درست حسابی گیر نمیاد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یه چیزی هم که هست پیج های روانشناسی مدام میگن مسایل جنسی رو بد و زشت برای بچه معرفی نکنید که بعداً ت ...

عزیزم پیج روانشناسی خیلیم دخیل نیستن تو این اوضاع

مادرای الان که میبینی استوری می کنن (هر جا حرف از غیرت شد فقط فرار کن) یا خیلی اوپن مایند شدن مثلا مادره دو تا دختر ۱۹و ۱۴ساله شو با یه اکیپ دختر و پسر فرستاد یه هفته برن قشم😳😳😳نتیجه ش همین میشه

فقط می تونیم دعاکنیم همچین بچت هایی با بچه هامون دوست و همنشین نباشن