بنظرتون کفایت داره اصلا برام زشت نیس ب مردی بشم ک دوازده سال بزرگتره
ترو خدا بمون و نرو😥 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه داشتنش مهمتر از اختلاف سنتونه.اگر شما بچه نداری،بیشتر فکر کن،حتما با هم مشاوره برید قبل ازدواج
بهتره ازدواج نکنم
ترو خدا بمون و نرو😥 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
کاش اقاعه از ازدواج باهات پشیمون بشهاونوهرچقدرم ک از تو قشنگتر نباشه یا سنش بالا باشهحق نداری بخاطر ...
فدات بشم چشم شما درست میگی