2777
2789
عنوان

ازدواج با فرد سن بالا چ کنم اونم ازدواج مجدد 😔🚬🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 125 پست

تو این سن ک گفتی بعید میدونم نشون بده اینقدر تفاوت سن دارین چون زیاد دیدم.قیافشم اگه میتونی دوسش داشته باشی اوکیه.چون دنیا پول داشته باشه دوسش نداشته باشی زندگی نکردی.حالا نمیگم عاشق مثل عشقای جوونی.یه دوست داشتن منطقی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقع بین باشطرف مطلقهبچه دارهچرا پسر مجرد بگیرتش؟

من نمیگم باپسر مجرد ازدواج کنه بلکه هر آدمی باید با هم کفوی خودش ازدواج کنه ولی این که گفته شه از خداش باشه طرف بیاد بگیردتت  یه جور منت همراهش باشه بدم میاد 

آدم ها باید باکسی ازدواج کنن که فردا روزی طرف مقابلش نگه اگه من تو رو نمیگرفتم هیچ کسی سمتت نمیومد یا میموندی خونه میترشیدی 

واقعیت همینهدخترمجرد بدون خواستگارتشما تو کدوم ایران زندگی میکنی

دقیقا همون ایرانی که تو داری توش  زندگی میکنی

درسته که آدم های اطراف ممکنه خیلی تیکه و کنایه بزنن بابت ازدواج نکردن و هزار جور حرف در بیارن و دلسوزی بیخودی بکنن ولی چه فایده وقتی ازدواج کنه اما با یه آدم نامناسب که زندگی داشته باشه پر از استرس و نگرانی و ناراحتی 

اینم بگم خواستگار اسی به نظر من گزینه ی بدی نبود ولی چون خودش فقط و فقط به خاطر پول می خواست باهاش ازدواج کنه و هیچ علاقه یا کششی بینشون نبود همون بهتر جواب رد داده