2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین عکس بزارید 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 123 پست
نخوریمون روحی😂😂 ن میگن بزاری یخچال سمی میشه چ برنج چ ماکارونی

دیشب درست کردم گذاشتم یخچال الان گرم کردم خوردم😢😐😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نکن این کارا رو باقی مونده رو بریز دور یا کم بپز از اول

اخ خودم باشگاه رفتم بعد اومدم پسرمو بردم کلاس دیگه میدونستم نمیتونم غذا درست کنم امروز خیلی سرم شلوغ بود تازه دوباره پسرم ساعت ۴ باشگاه داره🤦‍♀️😢

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اهم نیمرو بهتر از این قاتل سریالی هستش

😢😢😢

آره نیمرو و املت خوبه ولی پسرم نمیخوره😭

ممنون و سپاس گذاریم از کسانی که ما را در اعمال خاک سپاری یاری دادن 😂😂دور از جونت نوش جان

😂😂😂😂😂

مرسی عزیزم تازه از مدرسه رسیدم خونه دارم میمیرم از گشنگی🥲🥲

بزرگترین حسرت دوران مدرسه من این بود که بیام خونه و مامانم غذا درست کرده باشه هرگز هرگز یادم نمیاد اومده باشم خونه و بوی غذا پیچیده باشه یه آشپزخونه سرد اجاق گاز خاموش یعنی یه عقده ست برام تا ابد گاهی وقتا نون و رب میخوردم گاهی داداشم روغن داغ میکرد با نون میخوردیم