2777
2789
عنوان

هر آدم مهمی که از زندگی ما میره

72 بازدید | 12 پست

یه بخشی از وجود ما رو برای همیشه با خودش میبره. چون با اون آدم یه احساساتی رو تجربه کردیم که فقط و فقط با خودش می‌تونستیم تجربه ش کنیم. درسته که بعد رفتن هر کسی زندگی ادامه داره ولی شاید دیگه هیچ وقت مثل قبلش نشه...

قبول دارید ؟

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعابرا همین میگن قدر لحظات بدونیم

چه قدر بدونیم چه ندونیم تموم میشه...

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
بلهیه بخشی از ما رو با خودش میبرد و یه بخشی از خودشو جا میذاره

آفرین منم دیشب به همین فکر می کردم 

می گفتم یه بخشی از وجود مو برده درست

ولی منم یه بخش هایی از اونو دارم که هیچ وقت قرار نیس دوباره داشته باشدشون 

یه چیز دو طرفه س

آفرین منم دیشب به همین فکر می کردم می گفتم یه بخشی از وجود مو برده درستولی منم یه بخش هایی از اونو د ...

واسه من یه بخش خیلی بزرگی جا گذاشته،ازش یه بچه دارم😁🥲

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

واسه من یه بخش خیلی بزرگی جا گذاشته،ازش یه بچه دارم😁🥲

ژن هاش هر روز جلو چشمت قد میکشه 🥲😅😍

بله و عجیب شبیه خودشه ،اصلا شبیه من نیست

حس غریبی داره بنظرم...

هم از گوشت و خون توعه 

هم گوشت و خون کسی که ازش خاطرات خوشی نداری...

حس غریبی داره بنظرم...هم از گوشت و خون توعه هم گوشت و خون کسی که ازش خاطرات خوشی نداری...

اتفاقا با وجود پسرم کمتر خاطرات بدش یادم میاد،هر چیزباشه به خاطر وجود پسرم ازش ممنونم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)