2777
2789
عنوان

همه بهتون میگن بچه بیارید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست
ای خواهر مشکل ما بزرگتر از ایناستفقط از خدا میخوام که بشه برای همین به سختیاش راضیمخدا بچتو حفظ کنه ...

درست میشه عزیزم توکلت به خدا انگار به دلم افتاده که درست میشه مشکلت

اگه حل شد بهم پیام بده بگو😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میشه عزیزم توکلت به خدا انگار به دلم افتاده که درست میشه مشکلتاگه حل شد بهم پیام بده بگو😍

ان شاءالله🥰❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ان شاءالله🥰❤️

فقط سبک زندگیتو سالم کن ،رژیم غذاییت سالم باشه،ورزشم هر روز بکن،استرسم از خودت دور کن ،موقع رابطه جنسی هم استرس نداشته باش به هیچی فکر نکن فقط لذت ببر

اسی شما زیادی حساسی رو بچت همه اینکارارو با وجود بچه هم میشه کرد مسافرت رستوران تفریح خواب و...

درسته حساسم ولی اینایی که گفتم زیاد ربطی به حساسی نداره..مثلا خواب-وقتی شب تو خواب گریه میکنه جیغ میکشه بیدار میشه چجوری بخوابی؟اوایل که تا پنج صب بکوب گریه میکرد،رستوران و مسافرتم میشه رفت ولی خوش نمیگذره 

مثلا رستوران بریم باید من نگهش دارم شوهرم غذاشو تند بخوره بعد اون نگه داره من بخورم تازه گریه ام کنه کوفتمون بشه😄

۴۲ سالمه سال ۸۷ عروسی کردم خودت دیگه حساب کن نه فعلا که هیچکدوم نخواستیم و تا الانم راضی بودیم آینده ...

اوه چه عالی موفق باشید، من کاملا همه ی شرایط رو دارم فقط علاقه ندارم و نمیتونم از خودم و راحتی خودم بگذرم، در نتیجه احساس میکنم تصمیم درستی گرفتم.

درسته حساسم ولی اینایی که گفتم زیاد ربطی به حساسی نداره..مثلا خواب-وقتی شب تو خواب گریه میکنه جیغ می ...

روزا بیدار نگهش دار شبا راحت میخابه

ساعت خابش جوری تنظیم کن موقع رستوران خواب باشه

حالا بچه شیرینی زندگیه آدم وقتی پیر شد همین بچه ها هواشو دارن