2777
2789
عنوان

همه بهتون میگن بچه بیارید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست
حالا همه اینها مگه چند ساله در بدترین حالت سه ساله دیگه اما بعدش یک پایه داری سفر با بچه که کمی بزرگ ...

چند سالتونه؟

چند ساله ازدواج کردین؟

همسرتون هم نمیخواد؟

من ۳۶ سالمه و بیخیال بچه شدم و به شدت راضیم.

سنمون داره بالا میرهخیلی اعصابم خورده کلی کار ریخته سرم از طرفی دیر شده برای بچه. ااآاه😪😪😪 ماد ...

من بدون بچه مشکلی ندارم ولی با حرف مردم چیکار کنم .ادمو دیونه می کنن

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من راضیم به بی خوابیسروصدابه بیرون نرفتن...نمیدونی سکوت خونه چه حس بدیه و تکراریه..خونه باید صدا ...

چون نداری اینجوری میگی من نزدیک یک ساله خوب نخوابیدم 

اوایل زایمان حتی یک ساعت هم نمیتونستم بخوابم جوری که کارم به بیمارستان کشید

اینارو میگم چون فقط قشنگیه بچه رو دیدی

چند سالتونه؟چند ساله ازدواج کردین؟همسرتون هم نمیخواد؟من ۳۶ سالمه و بیخیال بچه شدم و به شدت راضیم.

۴۲ سالمه 

سال ۸۷ عروسی کردم خودت دیگه حساب کن 

نه فعلا که هیچکدوم نخواستیم و تا الانم راضی بودیم آینده رو نمیدونم 

اما به نظرم بچه اوردن بد هم نیست اما سن داره تو سن کم خوب نیست هم سن داره هم شرایط مالی مهمه البته بعد از روابط خوب و تفاهم و درک از طرف شوهر

چه قد سختش کردی اونجاش که میگه مامان اونجاش که بغلت میکنه بغلش میکنی اونجاش که بزرگ میشه رفیقت میشه ...

باردار که بودم تاپیک زدم گفتن بزا بدنیا بیاد عاشقش میشی

اره عاشقشم چون بچمه ولی در کل زندگیم به گند کشیده شده با بچه

هی میخونم پیامتو هی حرصم میگیره

کدوم مادری ک حتی نوزاد داره دیدی که بوی گند میده اخه 😖😖😖

منک هرکیو دیدم ترتمیز ومرتب

خودم ۳ماه مامانم اینا بچه رو نگه داشتن البته نمیزاشتن بیدار بمونم

بعد ۳ماه ک رفتم خونم تنها نگه میداشتم هر ۳روز یبار حموم میرفتم

بچه خواب بود منم میخوابیدم بعدش ک بیدار میشد میزاشتم اشپزخونه کنارم اشپزی میکردم

همچین معقوله سختی نیست بابا

ولی فقط یدونه بچه

دوتا سه تا میشه همین قضیه ای کشما میگی

اصلا اینجور نیستحموم میشه رفت میشه خوابید البته خیلی کم ولی بهتر از هیچیهجوونی میخوای کنی بچه رو بسپ ...

حموم ؟وقتی حتی پیش باباشم نمیمونه وقتی انقدر خوابش سبکه که صدای اب حمومم از اتاق میشنوه و بیدار میشه

پرستار؟مگه به هر کسی میشه اعتماد کرد

مهد؟از بدو تولد میشه فرستاد مهد؟بعدشم شاید دوست نداشته باشی تربیت و شخصیتش تو مهد پیش ادمای غریبه شکل بگیره

مسافرت و تفریح ام تا بزرگ نشه فقط عذابه برا خودت

چون نداری اینجوری میگی من نزدیک یک ساله خوب نخوابیدم اوایل زایمان حتی یک ساعت هم نمیتونستم بخوابم جو ...

عزیزم توام ندیدی زندگی بدون بچه چه حالیه

انتظار چند ساله

هر ماه میگی اینبار حامله شدم یا دوباره پری میشم

همش دنبال علائمی

همش دنبال دوا درمان و..بی نتیجه

تو جمعی میشینی که همش از بچه هاشون حرکات شیرینش یا حتی شبایی که نخوابیدن و...میگن

ولی تو هیچ حرفی برای گفتن نداری.این که تو بغل همشون بچه هست و تو بغلت خالیه

این که همه مامانشون رو صدا میزنن ولی تو توی حسرت این کلمه ای

این که هرکی باردار میشه و زایمان میکنه بهت اشاره میکنن ان شاءالله قسمت تو

اگه بخوام بگم زیاده

فرق داره خواستن و نخواستن

این روزای تو میگذره ولی برای ما نمیگذره 💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم توام ندیدی زندگی بدون بچه چه حالیهانتظار چند سالههر ماه میگی اینبار حامله شدم یا دوباره پری می ...

منم تنبلی تخمدان داشتم همش استرس داشتم بچه دار نشم منظورم اینه که این احساسات ترو درک میکنم

و در کل منظورم اینه که سختی داره و تا عاشق بچه نباشی نباید بیاری

توم نگران نباش به وقتش میشه و نشدنش بیشتر به خاطر استرسته و فکر میکنی ک نمیشه پس جذبش میکنی

منم تنبلی تخمدان داشتم همش استرس داشتم بچه دار نشم منظورم اینه که این احساسات ترو درک میکنمو در کل م ...

ای خواهر مشکل ما بزرگتر از ایناست

فقط از خدا میخوام که بشه برای همین به سختیاش راضیم

خدا بچتو حفظ کنه این روزاتم میگذره❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هی میخونم پیامتو هی حرصم میگیرهکدوم مادری ک حتی نوزاد داره دیدی که بوی گند میده اخه 😖😖😖منک هرکیو ...

عزیزم  بچه با بچه فرق میکنه

۳ ماه بچتو نگه داشتن همون سه ماه جز سخت ترین روزاس

من قبل زایمانم هر روز باید دوش میگرفتم ولی الان حتما باید یکی بچه رو نگه داره تا برم مثلا همین دیروز میخواستم برم حموم از صب تا شب شوهرم سرکار بود وقتیم اومد خسته بود  صب کردم تا اخر شب بچه بخوابه برم ساعت ۱۲ و نیم بالاخره خوابید با خوشحالی رفتم حموم دیدم گریه میکنه شوهرمم هر کاری میکنه اروم نمیشه فقط میگ ماما ماما و شدید گریه میکنه

به شوهرم گفتم بیارش جلو در حموم منو دید اروم شد تا درو بستم بدتر گریه کرد دیگ بدوبدو اومدم بیرون دیدم انقد گریه کرد سرخ شده صورتش پر اشکه اب دماغش اومده😐